8-årig dreng legede udenfor, da børn bevidst hældte benzin på ham og antændte

Foto: Shutterstock.com

En 8-årig dreng er blevet forbrændt på mere end 35 % af kroppen, efter at en gruppe børn bevidst satte ild til ham.

Advarsel: Stærkt foruroligende billede i bunden af denne artikel

En 8-årig dreng kæmper i øjeblikket for at redde sit eget liv, efter at han blev offer for et hjerteløst angreb af nogle ældre børn.

Kyrylo Yatsun fra Ukraine legede udenfor i nærheden af sit hjem i byen Dnipro, da en gruppe ældre børn kom forbi. De valgte nemlig at overdynge Kyrylo med benzin, inden de med en lighter satte ild til den lille dreng. Det skriver det britiske medie The Mirror.

Læs også

Kommende brud raser over vielsesring: Jeg vil ikke have den lille lorte-ring

Drengen faldt til jorden og skreg vildt af de mange smerter, mens gruppen af ældre børn blot stod på og grinede af det hele. Det fortæller vidner ifølge mediet.

Vidner kom den lille dreng til undsætning, da de formåede at hive den brændende t-shirt af drengen og efterfølgende slukke ilden. Derefter ringede de til en ambulance, der hastede drengen mod hospitalet.

Her blev Kyrylo Yatsun indlagt på den intensive afdeling, hvor han gennemgik flere operationer. Den lille dreng er blevet alvorligt forbrændt på mere end 35 % af kroppen, og han har brugt de seneste ti dage på hospitalet, hvor det endnu er usikkert, om han kommer til at overleve det voldsomme overfald. 

“Vi gør alt hvad vi kan, for at holde ham i live. Han er ved bevidsthed og kan tale, men hans skader er så omfattende, at hans tilstand stadig er kritisk,” lyder det fra en talsmand på hospitalet.

Kyrylos mor, Eugenia Yatsun sidder konstant ved sin søns side på hospitalet, og hun forstår stadig ikke, hvordan man kunne finde på at gøre sådan noget mod et andet mennesker.

Læs også

Sikkerhedsbøjlen virkede ikke: 12-årig dreng faldt ud af forlystelse

“Han fortalte mig, at de gjorde det med vilje og helt uden nogen grund. De er ikke børn, de er monstre,” fortæller hun ifølge The Mirror.

Politiet har fundet frem til, hvem børnene der satte ild til drengen var, men de har fortalt, at det var et uheld, og at det ikke var bevidst, at de satte ild til drengen.

Foto: Facebook

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip