83-årig kvinde giver sin 37-årige kæreste sexforbud fordi hun bliver ved med at ende på hospitalet

Foto: Privat

83-årige Iris Jones, har været nødt til at indføre et sexforbud for sin meget yngre egyptiske elsker, fordi bedstemoderen er blevet en 'rigtig stamgæst' på akutmodtagelsen og hos lægen.

En 83-årig bedstemor fik folk til at løfte øjenbrynene efter at have været på This Morning for at tale om sit eventyrlige sexliv med sin egyptiske elsker, der er 46 år yngre. Det skriver Mirror.

Iris Jones, der har været sammen med den 37-årige Mohamed Ahmed Ibriham i mere end tre år, chokerede nationen efter at have afsløret, at hendes yndlingssexposition er "doggy".

Læs også

Kvinde deler genialt pasta-trick: Sådan kan du koge din pasta på 1 minut

Bedstemoren har tidligere afsløret, at deres forhold stadig er rødglødende, og de har stadig den bedste elskov i hendes liv.

Hun har dog siden afsløret, at siden Mohamed flyttede ind i hende hjem i Somerset, har de været nødt til at skrue ned for deres eventyrlige kærlighedsliv i frygt for hendes helbred.

Iris talte til This Morning og fortalte: "Sex er blevet lagt lidt på hylden for nu. Mohamed vil have mig mere, end jeg vil have ham, men jeg er 83, og jeg er ikke så fit, som jeg plejede at være. Jeg er nødt til at tage en lidt af en pause i ny og næ."

Ifølgen pensionisten, så skyldes sexforbudet, at hun bliver ved med at ende på skadestuen.

“Jeg har meget tynd hud og hvis hans hud kører op ad min, så går der hul på min hud, og jeg ender på skadestuen.” Forklarer Iris.

“For at være helt ærlig, så er lægerne træt af, at se på mig, de ved præcis hvad jeg har lavet!”

Selvom elskoven er blevet lagt lidt i baggrunden, så er Iris og Mohamed mere forelskede end nogensinde.

Læs også

Heldig dansker trækker det længste strå og vinder stort millionbeløb

 

Dagens Gossip