9-årig dreng stak sig på beskidt kanyle - Så måtte han hastes på hospitalet

Foto: Shutterstock.com

En 9-årig dreng måtte hastes på hospitalet, da han under en tur på stranden stak sig på en beskidt nål.

Da den 9-årige dreng Clayton Spiller var med familien på stranden, havde hverken han eller familien regnet med, at de skulle gå gennem to måneders lang ventetid, for at finde ud af, om Clayton skulle være smittet med en livsfarlig virus.

Det skulle desværre blive tilfældet, for midt under den hyggelige strandtur, hvor Clayton legede i sandet, mærkede han pludselig noget skarpt, der trængte ind i hans hånd.

Læs også

McDonald’s-kunde deler genialt trick: ‘Du kan takke mig senere’

En brugt kanyle var blevet begravet i sandet, og 9-årige Clayton blev stukket af nålen. Hans far Dan Spiller, skyndte sig at få sin søn på hospitalet, så de kunne undersøge om nålen havde været forurenet.

Skal vente to måneder på HIV-svar

Trods den hurtige tur på hospitalet, skal familien nu gå og vente i op til to måneder, før de kan få svar på, om deres søn skulle være blevet smittet med den potentielt livsfarlige sygdom, HIV.

“Nu har vi otte ugers bekymring for, om han har fået HIV,” lyder det fra faren ifølge mediet Daily Star. Lægerne har dog forsikret familien om, at sandsynligheden for, at sønnen har fået HIV er lille.

“De forsøgte at forsikre os om, at chancerne er lave.” lød det fra faren.

Hvis det mod forventningerne skulle vise sig, at Clayton er blevet smittet med HIV, så kan familien trods alt trøste sig med, at virussen i dag kan behandles så godt, at den ikke er dødelig.

Læs også

2 meter lang kvælerslange undsluppet i Danmark

 

 

Dagens Gossip