9-årig pige ’heldig at være i live’ efter angreb af hamster

Foto: Privat

En niårig pige er blevet kaldt ’heldig at være i live’ efter at hendes hamster bed hende i fingrende, hvilket skabte en potentiel livsfarlig infektion.

I 1975 udkom en sand kultfilm, da den legendariske komediegruppe Monty Python udgav filmen ’Monty Python og de skøre riddere’. En af scenerne, der for alvor sikrede filmen en plads i komediens ’hall of fame’, er da en flok knap så modige riddere skal i kamp mod et frygtet monster.

 

Læs også

Hundelov træder i kraft i denne uge

Det frygtede monster viser sig at være intet ringere end en ’dræberkanin’, og om end de færreste gnavere befinder sig i kampe til døden mod en flok riddere, var scenen måske ikke helt så gakket, som man skulle tro.

Bevares, der er hverken riddere eller dræberkaniner i denne historie fra England, men en gnaver med en pludselig blodtørst og en niårig pige spiller hovedrollerne.

For den niårige pige, ved navn Sapphire Swannack, var det en dag som så mange andre, du han tog sin højtelskede hamster, Blue, ud af buret. Noget var dog ikke som det plejede at være, og ud af det blå, valgte Blue at sætte tænderne i den unge piges ene finger.

Pigens mor, Lucie, forklarer overfor Daily Star, at det var et kraftigt bid, der fik blodet til at løbe. For en sikkerheds skyld, købte hun derfor en form for antibiotika, da hun havde hørt om faren ved dyrebid.

Det skulle dog vise sig ikke at være nok. I løbet af kort tid, fik Sapphire røde mærker op langs armen, hun fik feber, og forhøjet blodtryk. Lucie skyndte sig derfor at køre datteren på hospitalet.

På hospitalet fik Sapphire den behandling hun havde brug for, en mindre operation for at rense såret helt, og i løbet af et par dage, var hun på toppen igen, men det kunne ifølge Lucie være gået helt galt.

”Infektionen kunne have spredt sig til hendes hjerte. Hun kunne være død,”

Hamsteren er blevet sendt en tur i skammekrogen, i form af et ophold hos en af familiens bekendte, hvortil Lucie forklarer – ” Vi har fortalt dem, at de skal have boksehandsker på, når de har med den at gøre,”

Læs også

Familie lejer sommerhus i vildmarken: Så får de uventet besøg

 

 

Dagens Gossip