9-årige Charlotte blev kidnappet på sin cykeltur: Nu taler forældrene ud om episoden

04/10/2023 12:22

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Hvad der frygtes at være et kæmpe mareridt, endte ud med at få en god afslutning.

Mest læste i dag

Den ni-årige Charlotte forsvandt sporløst, da hun var ude at cykle en tur i parken lørdag eftermiddag i parken Moreau Lake i New York.

Det fik forældrene til at melde alarm, og der blev hurtigt sat en intens menneskejagt i gang. Eftersøgningen varede i to dage, og den lille pige blev heldigvis fundet mandag morgen. 

Man har derudover fundet frem til den formodede gerningsmand, som er den 47-årige Craig Nelson Ross Jr. Ifølge politiets teori havde han kidnappet Charlotte med henblik på at få løsepenge af forældrene.

Det skriver SE & HØR via det amerikanske medie People

Den formodede kidnapper havde dog ikke tænkt det helt igennem, da han sendte løsumbrevet til forældrene. Han havde nemlig efterladt fingeraftryk på brevet, hvilket faldt i god jord hos politiet. 

Foto: Privat

De havde nemlig allerede den 47-årige mands fingeraftryk i deres database. 

Nu har familien sat ord på hele episoden, efter de heldigvis har fået datteren hjem igen.

– Vi er henrykte over, at hun er hjemme og er klar over, at udfaldet ikke sker for alle familier, lyder det i en udtalelse, som er delt med det amerikanske ugeblad People.

– En stor tak til FBI, New York State Police, alle myndigheder, som blev mobiliseret, alle familier, venner, lokalsamfundet, naboer og de hundredvis af frivillige, som støttede os og utrætteligt arbejdede på at få Charlotte hjem, afslutter de.