Åhh nej! Kvindelig fundet i junglen: Er det den 15-årige Nora?

Foto: Privatfoto

Siden den 4. august har politiet i Malaysia ledt efter en 15-årig irsk/fransk-pige, der forsvandt fra et ferieresort midt om natten. Nu har politiet fundet et kvindelig blot to kilometer fra familiens bolig.

Den 4. august vågnede en irsk familie op til et mareridt, da deres 15-årige datter pludselig var forsvundet fra det ferieresort, hvor de netop var ankommet dagen inden.

Resortet ligger i den malaysiske jungle, og en massiv efterforskning blev omgående igangsat for at finde den 15-årige pige, der har indlæringsvanskeligheder, og derfor vil have svært ved at klare sig selv i den farlige jungle.

I snart ti dage har politiet og lokale ledt intensivt efter den unge pige, men nu er der noget, der tyder på, at eftersøgningen kan stoppe. Politiet har nemlig fundet et lig af en kvinde.

Læs også

Ung pige forsvundet fra ferieresort - Ny Madeleine McCann sag?

“Vi har fundet en kvindekrop, som er lys i huden. Det er cirka to kilometer fra det hus, hvor familien boede,” fortæller politichef Mohamed Yusop ifølge Mirror.co.uk.

Liget blev fundet klokken 08:30 dansk tid, og to timer senere fortalte politichefen det til medierne.

Politiet har endnu ikke bekræftet, at det er liget af den 15-årige Nora Quoirin, men meget tyder desværre på det.

Sådan forsvandt hun

Den 3. august ankom familien Quoirin til ferieresortet The Dusun, som er placeret i et naturreservat syd fra Kuala Lumpur i Malaysia. Kort efter ankomst gik familien i seng, og da de vågnede næste morgen, kunne de erfare, at deres 15-årige datter Nora var forsvundet.

Det eneste spor de havde, var et åbent vindue, og da politiet undersøgte stedet, kunne de se, at Noras fingeraftryk var placeret i vindueskarmen.

Mens politiets teori var, at Nora selv havde forladt boligen i løbet af natten, så var familien 100 % sikre på, at pigen var blevet kidnappet. Nora er nemlig en meget sky pige med indlæringsvanskeligheder, som har brug for støtte og hjælp til at klare sig. Derfor mente hendes familie ikke, at hun kunne finde på at stikke af.

Siden den 4. august hvor familien ringede til politiet og meldte deres datter savnet, har et væld af politifolk og lokale hjulpet til i forbindelse med eftersøgningen.

Foto: Privatfoto

Intet mindre end 200 politifolk gik rundt i junglen og ledte efter den lille pige, ligesom hun både er blevet eftersøgt med hunde, helikoptere og droner. 

I forsøget på at finde den 15-årige pige, optog politiet morens stemme, som de via højtalere sendte ud gennem junglen. De håbede, at Nora kunne høre sin mors stemme, og dermed ville vende hjem.

Blev sammenlignet med Madeleine McCann

Nora Qouirin har dog været sporløst forsvundet, og derfor begyndte medierne at sammenligne det med Madeleine McCann-sagen. Her forsvandt en blot 4-årige pige fra et ferieresort i Portugal, mens hun lå og sov.

Dette skete i 2007, og Madeleine McCann er fortsat sporløst forsvundet. Det vides altså derfor ikke, om pigen blev kidnappet og slået ihjel, eller om hun fortsat er i live i dag.

Trods aldersforskellen og den geografiske placering, så var der flere ligheder i Madeleine McCann-sagen og denne om Nora. Begge piger forsvandt sporløst fra deres værelse midt om natten, hvor de sov i et lokale med deres søskende.

Begge piger skulle være forsvundet ud af vinduet, og begge forældrepar mener, at deres døtre blev kidnappet.

Mens McCann-parret endnu ikke ved, hvad de er sket med deres datter, så er der desværre tegn på, at Qouirin-parret har fået deres eftersøgning afsluttet.

Læs også

Kvinde med vanvittig udmelding: ‘Jeg tror, jeg er Madeleine McCann’

 

 

Dagens Gossip