To-årig hund mishandlet: Måtte spise sten for at overleve

Dette billede er ikke af den fundne hund. Se billedet i artiklen. Foto: Shutterstock

Politiet fandt en to-årig dobermand bundet fast og afmagret. Den var 20 kilo undervægtig og en del af tungen manglede. Nu er ejeren dømt til 180 dages fængsel.

Den to-årige doberman Lucifer stod ikke til at redde, selvom den havde forsøgt at gnave af flere klipper for at få fyldt den tomme mave op. 

Da først politiet havde fundet den stakkelse hund, så var den så afmagret og lidende, at den ikke kunne reddes.

Billede: Animal Friends Humane Society Shelter

Hunden var 20 kilo undervægtig og havde åbne sår over hele kroppen, da en politimand fandt hunden efter et anonymt opkald. Ligeledes manglede Lucifer også en del af sin tunge, idet den flere gange havde forsøgt sig med at gnave af klipperne for at fyldt sin tomme mave op.

Læs også

Den skulle have været aflivet, nu redder hund ejers liv

Selvom man fra dyreværnets side gjorde hvad man kunne for at redde hunden, så var den simpelthen i en tilstand, der ikke kunne ændres. 

Sagen er fra april 2019, men nu har ejeren fået sin dom. Han skal ind og spjælde i 180 dages for dyremidhandling. Ejeren var den 36-årige David Neanover, der aldrig rigtigt passede på sin hund.

Lucifer havde udover de åbenlyse skader også mavesår og en del af maven manglede endda, hvilket gjorde vanskeligt for hunden at spise. Det skriver Animal Friends Humane Society Shelter, som var det sted, Lucifer blev taget hen for at blive behandlet efter den blev fundet.

Et røntgenbillede viste endda, at hunden havde spist sten, mens den kæmpede for sit liv.

"Intet normalt menneske kunne kigge på denne hund og synes, at det var acceptabelt," udtalte shreiffen for Butler County, Richard Jones, på det tidspunkt, hvor hunden blev fundet.

Hunden døde fem dage efter, den var blevet fundet.

Dømt til 180 dage i fængsel

David Neanover blev torsdag dømt til 180 dage i fængsel for sine grusomheder. Samtidig modtog han en anden dom på 90 dage for vold i hjemmet.

Tidligere har der været demonstrationer uden for retsbygningen, idet flere ikke mener, at straffen er hård nok. 

David Neanover erklærede sig skyldig i begge anklager.

Læs også

Dræbt af sin egen far: 9-årige Valentina forsvandt i torsdags

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip