Adam blev smidt af flyet: Brugte trusser som mundbind

Foto: YouTube

En amerikansk mand fra staten Florida er angiveligt blevet bandlyst af flyselskabet United Airlines, fordi han brugte et noget alternativt mundbind, da han skulle ud at flyve.

Adam Jenne fra Cape Coral, Florida i USA skulle onsdag d. 15. december ud at flyve, da han skulle til Washington D.C. Han endte dog med at blive smidt af flyet af en helt vanvittig årsag.

Fremfor at bruge et standard mundbind, som de fleste mennesker efterhånden har vænnet sig til, så valgte Adam at bruge et par røde trusser til at dække hans næse og mund for at sprede hans budskab om, at han synes, at reglerne om mundbing er åndssvage. 

Læs også

Organisation med vildt krav til forældre, som søger julegavehjælp

Adams lille stunt gik dog ikke helt, som han havde håbet, da han endte med at blive smidt af flyet, fordi han brød reglerne. Det skriver Ladbible. Episoden blev optaget, og du kan se videoen herunder:

Til Fox News fortalte Adam, at han ikke tror på, at mundbind gør nogen forskel, og det var for at sætte fokus på de 'adsurde' regler om brug af mundbind, at han brugte et par trusser i stedet for et mundbind.

"Det er vås, det er alt sammen vås. Covid ved ikke, at vi er på 'cruising højde'. Det er dumt. Det hele er et stort show," udtalte han til NBC News, da han mener, at det er åndssvagt, at man skal have mundbind på, men at man må tage det af, når flyet når 'cruising højde', hvor man må bestille mad og snacks.

Adam udtalte, at det slet ikke er første gang, at han bruger et par trusser som mundbind på et fly, men at det til gengæld er første gang, at han er blevet smidt af på grund af det. De andre gange har flypersonalet mødt ham med alt fra humor til modstand. 

Selvom man skulle tro, at sagen var afsluttet, da Adam blev bedt om at forlade flyet, så var det dog ikke tilfældet: "Folk begyndte at følge mig [...] måske et dusin eller noget i den stil," udtaler han, da han fortæller, hvordan flere forlod flyet sammen med ham i protest. 

Adam forsikrer da også, at det ikke bliver sidste gang, at han udfører stuntet: "Forhåbentlig har Spirit Airlines en bedre humor," udtalte han således.

United Airlines har udtalt, at de er stolte over måden, deres personale håndterede sagen på: "Kunden overholdte tydeligvis ikke lovgivningen om mundbindskrav, og vi sætter pris på, at vores hold tog sig af problemet på jorden inden afgang for at undgå forsinkelser i luften," udtalte en talsperson for flyselskabet.

Læs også

Efter 25 års kamp: Højesteretten afviser kønsneutralt pas

 

 

 

 

Dagens Gossip