Adam tog billeder af spøgelse i en drøm - få dage senere opdager han noget uhyggeligt på sin telefon

Adam fandt uhyggelige billeder af spøgelset på sin telefon.

Tror du ikke på spøgelser eller andre overnaturlige ting, så vil Adams historie højst sandsynligt få dig til at ændre mening.

Adam Ellis fra New York har gennem flere nætter oplevet at blive hjemsøgt i sine drømme. Spøgelset tager ifølge Adam Ellis form som en dæmonisk lille dreng med kun et halvt hoved. Drengen kalder Adam Ellis for Dear David.

Når Adam Ellis drømmer om drengen, kan han ikke bevæge sig. Han kan kun åbne sine øjne og for enden af sengen i en grøn stol oplever han tit, at drengen sidder og betragter ham. Det skriver The Sun.

En aften vælger Adam at tage sin telefon i hånden, inden han går i seng. I drømmen samme nat oplever han igen, at drengen holder øje med ham:

- I går drømte jeg om ham igen. Han stirrede på mig, præcis som første gang, jeg så ham. Igen følte jeg mig paralyseret og kunne ikke bevæge mig, men denne gang var noget anderledes. Han begyndte at bevæge sig hen imod mig, skriver Adam Ellis på sin Twitter.

Læs også

Ny innovation: Glat dit hår uden varmeskader

I drømmen finder Adam Ellis sin telefon frem. Den telefon han havde lagt ved sin side, inden han gik i seng:

- Jeg tænkte, at hvis David skulle dræbe mig, så skulle jeg have beviser. Jeg begyndte derfor at tage en masse billeder. Drengen havde problemer med at bevæge sig, men han kom alligevel meget tæt på. Til sidst stod vi ansigt til ansigt. Hans øjne rullede tilbage i ansigtet og han mumlede noget, jeg ikke forstod. Så vågnede jeg og alle spor efter spøgelsesdrengen var væk, skriver Adam Ellis fortsat på Twitter.

Læs også

Linse røber historien bag kælenavnet: Derfor hedder han Fremtids Peter

Et par dage senere kiggede Adam Ellis tilfældigvis sine billeder igennem på telefonen og her fandt han noget virkelig uhyggeligt.

De billeder han havde drømt, at han havde taget af drengen, lå nu på hans telefon:

Adam Ellis historie har sidenhen fået stor opmærksomhed på de sociale medier og det ganske forståeligt, for det er da godt nok en uhyggelig historie, som ingen kan forklare.

Læs også: Diamant til 7,5 millioner! Caroline Wozniacki viser sin vanvittige forlovelsesring frem

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip