Adopteret mand ville donere organ til sin kone: Så fik de den chokerende sandhed at vide

Foto: Shutterstock

En mand skulle testes for, om han kunne donere sin nyre til sin kone. Hvad de fandt ud af, var der ingen, der havde forventet.

Manden, der ville hjælpe sin kone, skulle gennemgå flere test for at finde ud af, om han kunne donere sin nyre til kvinden, som han havde været gift med i seks år.

Lige efter parrets søn var blevet født, blev konen syg, hvilket betød, at hun nu havde behov for en nyretransplantation.

Efter at parret ikke kunne finde en donor, besluttede manden sig for, at han ville tjekkes, for at finde ud af om det var muligt, at han kunne donere sin ene nyre til sin kone.

Sådan skriver den anonyme mand på Reddit.

Da han fik svarene på de test, der skulle fortælle, om han kunne donere sin nyre, var der både godt og dårligt nyt.

Læs også

Mor blev afvist: Forlod supermarked med tårerne trillende ned ad kinderne

De gode nyheder var, at han godt kunne donere sin ene nyre til hende. Den dårlige nyhed var, at parret biologisk er søskende.

Manden, der blev adopteret to minutter efter sin fødsel, kender ikke til sine biologiske forældre, og derfor havde parret ikke været klar over, at de var søskende før nu.

Han skriver i sit opslag på Reddit, at han ikke ved, hvad han skal gøre nu, da han føler det har ødelagt hele hans liv, at hans kone og moren til hans børn er en, som han er nært beslægtet med.

Flere andre brugere på mediet er kommet med bud på, hvordan han kan tackle den bizarre situation: 

"Jeg mener på dette tidspunkt, at du allerede er gift og har børn - du kan ikke tage det tilbage, så jeg kan ikke se meget mening i at sprænge verdener i luften, tror jeg.", lyder det fra en bruger.

En anden bruger tilføjede: "Hvis du er glad, er du glad. Donér nyren til din søster-kone og fortsæt med at være en god forælder til dine børn."

Læs også

Han fik stjålet sin madpakke på arbejdet: Hans hævn får nettet til at grine

 

Dagens Gossip