Ældre ægtepar nægtede at give reserverede sæder til mor med tre børn

08/09/2022 09:20

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
En gravid kvinde med sine tre børn, skulle på en to-timers togtur fra Cheltenham til Nottingham. Moren have booket fire pladser, men da de ankom til deres sæder, sad der et ældre ægtepar, der ikke ville rykke sig.

Mest læste i dag

De fleste mennesker har formentlig oplevet situationen, hvor man sidder på et reserveret sæde i et tog, eller at der sidder en på det sæde, som man har reserveret.

En hurtig ‘Undskyld, men du sidder på min plads’ plejer at være nok til, at folk vil rykke sig til et andet sæde, men det var bestemt ikke tilfældet, da en mor med hendes tre børn skulle med toget fra Cheltenham til Nottingham.

Moren havde på forhånd reserveret fire sæder i toget, så hendes børn kunne sidde og laver lektier på den to timer lange togrejse. Da de ankom til deres sæder, fortalte de det ældre ægtepar, at de sad på deres pladser, men det var de ligeglade med.

“Hvis en mor og hendes tre børn med bagage har reserveret fire sæder på en lang togtur, og du sidder på deres pladser i en fuld vogn, så lad være med at fortæl dem med en fornemme stemme, at deres billetter ikke betyder noget, for derefter at nægte at flytte sig og undgå øjenkontakt. Lad være med at være disse mennesker,” lyder det i et opslag på Twitter fra moren, hvor hun har taget et billede af ægteparret, der nægtede øjenkontakt.

En anden mor havde en dårlig oplevelse med ægteparret

To ud af de fire pladser havde ægteparret dog ikke optaget, og her valgte de tre af kvindens børn at sætte sig. For at gøre situationen for det ældre ægtepar endnu mere akavet, valgte den 12-årige datter at nedstirre dem under turen.

Moren opdaterede løbende på Twitter om hændelsen, hvor hun fortalte, at der efter noget tid ankom en togkonduktør, som hjalp dem.

Togkonduktøren var yderst venlig, og tilbød kvinden og hendes tre børn pladser på førsteklasse i stedet, hvilket de takkede ja til.

Efter kvinden kom hjem har hun opdateret sagen med endnu flere informationer, efter at en kvinde kontaktede hende på Twitter. Kvinden fortalte, at hun mødte ægteparret på vej ind i toget, hvor de bestemt ikke var venlige.

“Jeg havde et tidligere møde med det ældre ægtepar. Vi stod på perronen og ventede i Cheltenham, da de pressede deres vej frem til toget. Da dørene åbnede pressede de sig ind, uden at lade passagererne inde i toget komme ud først,” fortæller kvinden.

Kvindens tweet har efterhånden fået 31.600 likes og 8.200 retweets, og et utal af kommentarer. De fleste forstår kvinden, og raser over ægteparret, mens mange andre deler deres historier om folk, der ikke gider at rejse sig fra et sæde, som de ikke har ret til.