Ældre kvinde fanget i sit badekar i dagevis - ingen hørte hendes råb om hjælp

Foto: Shutterstock (genrefoto)

En ældre kvinde måtte søndag hjælpes op af sit badekar, hvor hun havde siddet i tre dage, fordi hun ikke selv kunne komme op igen.

Søndag måtte lokale betjente hjælpe en ældre kvinde op af sit badekar, efter hun havde siddet der i tre dage i Essex i det østlige England, uden mulighed for selv at forlade det.

Efter at have hørt kvinden råbe om hjælp, måtte politiet tiltvinge sig adgang til hendes hjem.

Det skriver britiske Mirror.

Læs også

Kvinde fik elregning på 1,7 billioner kroner: 'Jeg overvejede, om jeg havde hængt julelysene forkert op'

En nabo havde slået alarm til politiet, fordi hun var bekymret for den ældre kvinde. Kvinden havde nemlig ikke åbnet døren, da hun fik sin post. Desuden var hendes gardiner stadig trukket for i onsdags, selvom klokken var 14.00.

Kvinden, som er i 80’erne, blev straks bragt på hospitalet, da hun var blevet hjulpet op af badekarret. Ifølge politiet havde hun hverken familie eller venner i nærheden:

- Kvinden har desværre ingen familie eller venner i nærheden, som har mulighed for at se til hende jævnligt. Denne hændelse er et eksempel på, hvorfor det er vigtigt at efter sine ældre og sårbare naboer, siger Tom Matthews fra Essex Politi til Mirror og tilføjer:

Læs også

Anne raser over plejehjem: Sendte kæmperegning for pleje af hendes mor - der var bare ét problem

- Da vi ankom, kunne vi se, at noget var galt. Vi havde ingen anden mulighed, end at tiltvinge os adgang til ejendommen for at hjælpe kvinden, som hurtigt blev tjekket og bragt på hospitalet. I dette tilfælde spottede en nabo et par mindre ting, der ikke var, som de plejede, og hun tilkaldte hjælp. Vi vil gerne rose hende for at tage sig tid til at tage hensyn til en ældre nabos velbefindende.

Essex Politi fortalte også om hændelsen på det sociale medie Twitter:

- Hurtige reaktioner fra to betjente og en bekymret nabo var med til at redde en ældre kvinde i Aveley, som havde siddet fast i sit badekar i tre dage, lyder det fra politiet.

 

Twitterbrugere roser politiet og naboen for at have hjulpet den hjælpeløse kvinde:

- Stakkels kvinde. Jeg har hørt om noget lignende før. Må have været rædselsfuldt. Krydser fingre for, at hun kommer sig over prøvelserne, skriver en bruger, mens en anden stemmer i:

- Godt gået nabo og politibetjente med den hurtige indsats. Håber at damen kommer sig hurtigt.

Kvinde gik ud med skraldet: Da to drenge hørte en frygtelig lyd fra skraldespanden, kom politiet

 

Dagens Gossip