Afslører følelser for stedbror på tv

Foto: ITV

Hun har haft følelser for ham i årevis, og hun havde ham ofte i sine tanker. Men nu har hun indrømmet, at hun havde følelser for ham, da hun ikke længere kunne holde det for sig selv.

Kvinden, som kun kaldes Maddie, sagde, at hun har kendt Callum, sin tidligere stedbror, siden de var børn og deres forældre var i et forhold - men det sluttede, bryluppet blev aflyst og de gik fra hinanden. 

Maddie og Callum var blot to 9-årige børn, da deres forældre dannede par med hinanden, men det var her, at de først dannede et bånd til hinanden, da Callum skød Maddie med en softgun, ligesom de havde det sjovt i hinandens selskab.

Det skriver Mirror. 

Læs også

Gustav: Jeg tror aldrig, at jeg har haft så ondt i røven

Men det så sin ende, og de så ikke hinanden igen, efter deres forældre splittede. 

De valgte dog at holde kontakten, og de skrev meget sammen på Facebook og Instagram. De fik Maddies følelser for Callum til at vokse, og da hun til sidst ikke kunne holde dem inde, besluttede hun sig for at lade dem komme til udtryk. 

Det var et kærligt moment, som ikke blot blev mellem Maddie og Callum, men mange andre mennesker, der kunne følge med, da de var med i tv-programmet "Secret Crush". 

I begyndelsen af udsendelsen fortæller Maddie om følelserne for sin tidligere stedbror.

Foto: ITV

"Jeg er her, fordi jeg vil fortælle min bror, at jeg har følelser for ham. Jeg må dog understrege, at vi ikke er beslægtede - min mor og hans far var sammen for mange år siden, men ikke længere," kommer det fra Maddie, som efterfølgende fortæller: 

"Men efter at være kommet i kontakt med ham igen, kan jeg mærke, at han er blevet mere moden, og at han bare ser virkelig godt ud." 

Hun fortæller efterfølgende om relationen, der er mellem hende og Callum: 

"Callum er min mors ekskærestes søn. Det er omkring ni år siden, så han er vel min eks-stedbror. Vi havde på et tidspunkt en samtale, som begyndte at blive lidt flirtende, og det var nok her, jeg indså, at der måske var lidt mere mellem os end stedbror og stedsøster." 

Maddie fortæller, inden, hun skal møde ham, at hun er meget nervøs, men også spændt på at høre, hvad han tænker, og hvad han har at sige til det hele. Men hun er dog også sikker på, at de ikke kommer til at ses til fremtidige familiesammenkomster, hvis det går dårligt.

Callum, der var helt udvidende om, at det var Maddie, der stod bag døren, og heller ikke vidste, at hun havde følelser for ham, fortalte inden mødet med hende, at han ikke "ledte efter kærligheden som sådan". 

Men da det blev afsløret, at det var Maddie, blev han helt rød i hovedet, og venerne i hovedet svulmede.

Foto: ITV

"Jeg kan ikke tro, det er dig! Det er helt skørt. Du var virkelig den sidste person, jeg havde forventet, der skulle gå gennem døren," udbrød Callum.

Maddie fortalte herefter, at hun havde følelser for Callum, hvilket Callum ikke blev skræmt af. De snakkede sammen, og det gik faktisk så godt, at de aftalte, at de skulle gå ud sammen igen.

Foto: ITV

Callum sagde blandt andet følgende, da de fangede ham efter showet:

"Så længe, hun behandler mig godt og med respekt, samt kan lave mad, så vil jeg måske gå på knæ. Men jeg synes, hun er helt fantastisk. Hun er en dejlig pige, som også er så smuk. Jeg havde sommerfugle i maven, så jeg er meget spændt på det hele." 

Maddie og Callum har derfor kun gode ord at sige om hinanden, og Callum må derfor siges at være begejstret for, at Maddie lod sine følelser komme til udtryk.

Læs også

Pålæg solgt i Kvickly og Fakta tilbagekaldes: Spis det ikke