Aldi-kunder raser over nyt 'tiltag'

Billede

Flere kunder er endt oppe i det helt røde felt efter 'tiltaget'

Supermarkedet har afsløret, at der i områder, hvor der er et "lokalt problem", vil personalet af og til kontrollere kundernes indkøbsposer for eventuelt stjålne varer.

En vred kunde offentliggjorde detaljer om en episode, hvor hendes taske blev kontrolleret. Hun spurgte derefter på nettet, om denne praksis også fandt sted andre steder i Storbritannien, eller om det kun var i hendes butik.

Læs også

Han forudså dronningens død og covid-19: Nu melder han ud om Madeleine McCann

Hun hævdede, at håndtasker samt indkøbsposer også blev kontrolleret for eventuelle varer. Ifølge det britiske medie Manchester Evening News fortæller Aldi dog, at kun er indkøbsposer, der bliver kontrolleret og ikke håndtasker.

"Jeg blev spurgt i min lokale Aldi i morges, da jeg gik igennem kassen, om hun (kassedamen) kunne kigge i min taske. Jeg spurgte hvorfor og fik at vide, at de kontrollerer alles tasker ved kassen, fordi de har et problem med butikstyveri. Jeg nægtede og fik at vide, at hun så ikke kunne betjene mig." fortæller hun til Manchester-mediet, inden hun fortsætter:

"Jeg har intet at skjule, men jeg bryder mig ikke om at skulle bevise, at jeg er uskyldig for at handle." fortæller hun.

En anden kunde fortæller, at vedkommende tidligere har arbejdet som butiksdetektiv, og erfaring fortæller vedkommende, at folk altså gemmer deres stjålne varer andre steder end i kurven/tasken.

"Som privat ejendom kan de gøre, hvad de vil, når vi er inviteret ind for at handle hos dem, men det undskylder ikke denne tåbelige adfærd. Vil gå tilbage i morgen med flere indkøbsposer med andre varer fra andre butikker og se, hvad de synes om det." lyder det provokerende fra den tidligere butiksdetektiv.

"De bør adressere deres egne lækageproblemer ved at have en ordentlig sikkerhedspolitik og ikke irritere deres kunder ved at få dem alle til at føle sig som uærlige mennesker, der bare handler." slutter vedkommende.

Der er intet der tyder på, at Aldi kører samme praksis i Danmark. Har du nogensinde oplevet, at du fik tjekket dit 'indkøb' igennem for at se, om du havde stjålet noget?

Læs også

Derfor skal du aldrig knække et æg på kanten af en skål

 

.

Dagens Gossip