Aldi-medarbejder overrasker 7-årig pige

Medarbejderen har efterfølgende fået stor ros.

En butikschef i supermarkedskæden Aldi er blevet rost, efter at en 7-årig pige fandt ud af, at hendes yndlingslegetøj var udsolgt.

Sammen med sin mor, Cat Stephenson, besøgte 7-årige Alison Stephenson en Aldi i den engelske by York. Her blev den lille pige forelsket i en legetøjskanin. Sammen med sin mor blev hun enig om, at den skulle der spares op til.

Læs også

Verdens Værste tyv? Bryder ind hos betjent og falder i søvn

Det skriver mediet Yorkshire Live.

Efter at have sparet op i et par uge, besøgte hun igen butikken med sin mor. Men her blev Alison Stephenson skuffet. Legetøjskaninen var nemlig udsolgt. 

Det fik den godhjertede butikschef Jamie til at gøre en god gerning. Han ringede rundt til alle Aldi-butikker i nærheden for at finde legetøjet. Men desværre uden held. Her var der heller ikke flere kaniner på hylderne. 

Tog den fra sit eget barn

Men det fik ikke Aldi-medarbejderen til at stoppe. Jamie forklarede Cat Stephenson, at hvis de kom tilbage om en uges tid, så ville han sørge for, at der var en legetøjskanin til Alison. 

Han havde nemlig købt sådan en til sit eget barn. Men det ville ikke være et stykke legetøj, der ville blive savnet, understregede han. Den efterfølgende uge vendte mor og datter tilbage til butikken, og her stod Jamie klar med en legetøjskanin til lille Alison. Men han nægtede at tage imod betaling for legetøjet. 

Opkalder kanin efter butikschef

Efterfølgende er Alison blevet så glad for kaninen, at hun har opkaldt den efter en særlig person. Det fortæller Cat Stephenson til Yorkshire Live.

“Hun har været uadskillelig med sit legetøj, det kommer med overalt, og hun har opkaldt det Jamie efter butikschefen,” forklarer den glade mor.

I en Facebook-gruppe for borgere i byen York har Cat Stephenson også delt den gode oplevelse.

“Min datter havde set en påskebamse, hun ville have for et par uger siden, hun sparede sine lommepenge op og gik tilbage en uge senere, men alt legetøjet var udsolgt,” skriver hun og forsætter:

”Vi henvendte for at spørge butikschefen, og min datter Alison havde tårer i øjnene, da hun havde sparet så hårdt for at få dette legetøj. Han så, hvor trist hun blev og tilbød at ringe til alle Aldi'erne i York, men de var alle udsolgt. Han fortsatte med at sige, at hvis vi kom tilbage i næste uge, vil han medbringe sin egen hjemmefra.”

”Han ønskede ikke nogen penge, og jeg er virkelig taknemmelig for hans fantastiske kundeservice og venlighed over for min datter,” skriver hun i opslaget på Facebook, hvor hun deler oplevelsen.

Læs også

53-årig mand fra Randers fik kæmpe chok i morgenbadet

 

 

 

Dagens Gossip