Alexanders fidget spinner eksploderede pludselig - nu advarer han andre

21/06/2017 09:45

Ane Sørensen

Udland
Foto: Alexander Dögl/Shutterstock
Foto: Alexander Dögl/Shutterstock
Svenske Alexander Dögl kom galt afsted, da han ville sætte ekstra fart under sin fidget spinner. Nu advarer han andre mod at lave samme nummer.

Mest læste i dag

Svenske Alexander Dögl kom galt afsted i sidste uge, da han og nogle kolleger legede med en fidget spinner.

Den 25-årige maskinreparatør havde lige fået fidget spinneren af en kammerat og glædede sig til at lege med den. Han havde hørt om trenden og havde spekuleret over, hvorfor alle synes, den er så sjov. 

Det skriver svenske Expressen.

Natten til sidste torsdag besluttede han og kollegerne sig for at lave en lille konkurrence med den populære gadget, som handlede om, at få den til at snurre i længst tid.

Legen tog dog en mere alvorlig drejning, da Alexander Dögl tog en kompressor i brug for at sætte mere fart under fidget spinneren. Lufttrykket blev nemlig så stort, at den pludselig begyndte at hyle.

Foto: Alexander Dögl

Til sidst eksploderede fidget spinneren i flere stykker, hvilket i første omgang morede Alexander Dögl og kollegerne:

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Alexander Dögl

Foto: Alexander Dögl

- Først syntes vi, at det var sjovt. Vi grinede. Jeg følte ikke noget. Så kiggede jeg ned på hånden og så, at der flød blod, siger Alexander Dögl til Expressen.

En dyb flænge viste sig på fingeren, og det væltede ud med blod. 

Foto: Alexander Dögl

Kollegerne måtte køre ham en tur på skadestuen, hvor den unge mand fik renset såret og røntgenfotograferet sin finger. Det viste sig, at Alexander Dögl havde et brud på fingeren, en beskadiget sene og måtte sys med seks sting.

Foto: Alexander Dögl

Nu advarer han andre mod at blive for modige, når de leger med deres fidget spinner:

- Vi havde en mistanke om, at man kunne skære sig på kuglelejerne, men troede ikke, det ville være så alvorligt, siger Alexander Dögl til Expressen.

10-årig pige fik populært legetøj galt i halsen: 'Hendes ansigt skiftede farve til rød, og hun savlede'

Flere sundhedsartikler

Hvordan går det med dit helbred? Måske kan du finde en artikel nedenfor, hvor vi er gået i dybden med forskellige sundhedsproblematikker, der bekymrer danskerne.

Susen for ørene - Har du tinitus og susen for dine øre, så skal du altså lige checke den her guide til, hvordan mange kan fjerne den ubehagelige oplevelse på et øjeblik. Læs mere om susen for ørene og den smarte lille teknik til at få den til at gå væk.

Blodprop - Hvad er kendetegnene på en kommende blodprop? Her kan læse om seks blodprop symptomer. Om det er åndenød eller smerter i arme og ben, så kan du læse mere om det her. Så hvis du vil checke op på din status i forhold til blodpropper, så læs denne artikel. Tøv ikke med at kontakte din læge, hvis du har mistanke om blodpropper. 

Hjerteanfald - Din krop kommer ofte med advarsler før du vil opleve problemer med hjertet og i værste fald hjerteanfald. Læs her om 6 forskellige symptomer og kendetegn, som du kan holde øje med i forhold til kommende hjerteproblemer, så du kan forebygge hjerteanfald, og kontakte din læge i god tid.

Menstruationsblod - Hvad kan farven på din menstruationsblod fortælle dig om dit helbred? Dagens.dk har lavet en guide til menstrautionsblod, hvor du kan læse om 6 forskellige farver på menstruationsblod. Hvad kan disse farver på menstruationsblod betyde, det kan du læse mere om her i guiden til menstruationsblod.

Blister i munden - Hvorfor har du blister eller blæner i munden? Dagens.dk har kigget nærmere på en eksperts udsagn og rådgivning om blister i munden. Hvis du har blister eller blæner i munden, så læs med her!

Vorter - Sådan fjerner du vorter med dette enkle husråd, som er helt smertefrit. De fleste har denne ingrediens i køkkenet.

Læs alle vores sundhedsartikler her.