Amanda har fortid som 'glædespige': Nu afslører hun, hvorfor mænd er utro

Skrevet af Nicolai Busekist

13 uger siden

|

18/02/2024
Foto: Instagram
Amanda, der har en fortid som glædespige, hævder at vide, hvad der får mænd til at være deres partner utro.

Dagens topnyheder

Den tidligere glædespige Amanda Goff har afsløret, at der især er tre årsager til, at mænd vælger at være deres partner utro.

Den 45-årige journalist og forfatter besluttede sig for et markant karriereskifte i sin 30’ere, da hun blev glædespige under navnet Samantha X.

Det havde hun god succes med, da hun blev en af de mest profilere glædespiger i hele Australien. Sidste år besluttede hun sig dog for at stoppe det.

Helt har hun dog ikke trukket sig fra branchen, da hun stadig giver folk indsigt i og råd om industrien.

Foto: Instagram

I denne uge er det noget lidt andet, hun har udtalt sig om. Hun har nemlig udtalt sig om, hvad der får mænd til at være utro, da hun hævder, at hun 'ved hvad mænd vil have'.

"Der er to ting, jeg ved mænd er rigtig gode til. Den ene er at holde kærlighed og lagengymnastik adskilt. Og den anden er at lyve," skriver Amanda i en klumme hos mediet Daily Mail.

"Jeg ved, hvorfor ægtemænd er utro. Jeg ved, hvad de hemmeligt ønsker, og jeg ved, hvad der foregår i deres tanker."

Amanda hævder, at det hele handler om 'forbindelse'.

"Som glædespige gyngede jeg ikke rundt i lysekroner eller deltog i klubber i kældre (skuffende, jeg ved det). Den service, der blev efterspurgt mest, var kæresteoplevelsen - og det indebar at lytte, støtte og vejlede," skriver hun.

Foto: Instagram

Baseret på dette mener hun, at de tre primære årsager til, at mænd er utro er, at de mangler 'nogen at tale med', at de 'mangler forspil' eller at 'deres partner har en affære'.

"Tro det eller ej, mænd kan lide at tale. De er følelsesmæssige og ekstremt sårbare. De fortæller mig, at de er for bange til at være sårbare derhjemme, og føler i stedet, at de skal være 'den stærke'," skriver hun.

I forhold til, at mange mænd ender med at være utro, fordi de mangler forspillet i deres forhold, mener hun, at mange kvinder ikke er opmærksomme på det.

"Du behøver ikke fortælle mig, at samleje er det sidste du tænker på, når du er gift. Jeg forstår det. Men mænd ønsker at tilbringe timer i sengen med dig, men siger, at de er blevet trætte af at blive afvist," lyder det.

Foto: Instagram

Hun påstår, at de fleste mænd savner at kunne glæde og tilfredsstille deres partner, og at det ikke er den anden vej rundt.

"Mens en kvinde kan vende det blinde øje til sin mands utroskab, vil mænd ikke. Deres ego vil ikke tillade det. Hvis de bliver (og mænd smutter sjældent), vil de se det som en grønt lys til at gøre, hvad de vil, så du er ude," skriver hun.

Amanda skriver også, at selvom en mand er utro, er det ikke ensbetydende med, at han ikke elsker sin partner.Hun mener nemlig, at mænd er 'som hvalpe', der 'tygger i dine sko, fordi de bare ikke kan dy sig'. Hun runder dog af med en ansvarsfraskrivelse om, at dette ikke gælder for alle mænd og parforhold.

Hun mener nemlig, at mænd er 'som hvalpe', der 'tygger i dine sko, fordi de bare ikke kan dy sig'. Hun runder dog af med en ansvarsfraskrivelse om, at dette ikke gælder for alle mænd og parforhold.