Amerikansk valgsvindel: Trump har beviser

Foto: Shutterstock

Donald Trump ønsker at fremlægge beviser for valgsvindel. Det fortæller han endnu en gang i et interview til Fox News.

Præsident Donald Trump lægger ikke skjul på, at han er utilfreds med, hvordan præsidentvalget er forløbet. Endnu en gang beklager han sig nemlig i et interview til Fox News.

Læs også

Seks anholdt efter skyderi

Denne gang har han beklaget sig over, at domstolene i en række af det amerikanske valgs nøglestat ikke er villige til at følge op på de søgsmål om valgsvindel, som Donald Trump har et ønske om at få behandlet. 

"Vi forsøger at fremlægge beviserne, og dommerne vil ikke lade os gøre det," fortæller Donald Trump i interviewet med Fox News. 

Donald Trump har endnu ikke været villig til at erklære sig som taber af valget den 3. november. 

Han har hele vejen igennem nægtet, at han har tabt valget. Det bliver han fortsat ved med at gøre, til trods for, at alle USA's store tv-stationer har udråbt konkurrent og demokrat Joe Biden som klar vinder af valget. Blandt de medier, der har gjort dette, er Fox News. 

"Vi har så mange beviser," fortæller Trump endnu en gang, og fortæller ligeledes, at domstolene ikke vil tillade, at beviserne for valgsvindel bliver fremlagt. 

Der er kun en enkelt af det amerikanske valgs nøglestater, der mangler at certificere resultatet. Den eneste stat, der mangler at gøre dette, er Wisconsin. Det er et krav, at det er sket seneste den 1. december. 

Det er dog næppe noget, der kommer til at ændre på noget i forhold til resultatet. Wisconsin er nemlig en af de stater, som Biden ifølge mediernes opgørelser har vundet.

Læs også

Ny smitterekord: Markant stigning i nye smittetilfælde

Donald Trump har dog næppe intentioner om at overlade præsidentjobbet til Joe Biden uden kamp. I hvert fald fortsætter han med at presse på med sine søgsmål i flere amerikanske stater. 

 

Dagens Gossip