Kan du huske ham her? Du gætter aldrig hvor mange penge han har stående

Den tidligere børneskuespiller ser ud til at leve et godt og sundt liv.

Mason Reese, der blev født i 1965, kommer fra en familie af entertainere. Hans far, William "Bill" Reese, arbejdede som scenograf og marketingchef. Masons mor, Sonia Darrin, var en skuespillerinde, der spillede sammen med Humphrey Bogart i den ikoniske film The Big Sleep (1946).

Læs også

Simon Emil Ammitzbøll-Bille har fået nyt job

I betragtning af hans forældres baggrund er det måske ikke så mærkeligt, at Mason tidligt i livet endte foran filmkameraet. Som ung dreng voksede han op i New York City og gik i skole på Manhattan. Han gik på Saint Michael's Montessori School, der havde til huse i St. Michael's Episcopal Church på Upper West Side.

Allerede som 4-årig begyndte Mason at optræde i TV-reklamer. Et af hans første opgaver var for et vaskemiddelfirma kaldet Ivory Snow, hvor Mason blev udvalgt fra engruppe på 600 andre børn i audition.

Mason havde blandt andet stor succes med reklamekampagnen for Ivory Snow. Han blev kendt i Philadelphia og New Jersey som "the Ivory Snow Boy".

Han blev også rost ved CLIO-prisen for sine optrædener i reklamefilmene.

Masons far Bill roste ham og sagde: "Han er et meget sensuelt og taktilt barn - han elsker at røre og kysse - og han udsender gode vibrationer," sagde han til The Boston Globe i 1973.

Ifølge Mason selv var der nogle år mellem 1970 og 1973, hvor det gik lidt trægt med kommercielle jobs. Men i slutningen af 1973 rakte et dåseskinkemærke hånden ud, et mærke, som ville ændre den unge drengs liv for altid.

Da Underwood Deviled Ham gjorde ham til coverdreng for deres berømte "Borgasmord"-kampagne, blev Mason berømt i hele USA.

I et interview i The Boston Globe blev Mason spurgt om, hvor mange gange, han måtte øve sig på at sige "Borgasmord", hvortil drengen med det røde hår og specielle stemme bare smilede og sagde: "Det gjorde jeg ikke. Jeg fik det rigtigt første gang."

Nogle mennesker har hævdet, at Mason selv skabte ordet, men der er stadig mange forskellige teorier og forklaringer på, hvordan "Borgasmord" blev opfundet.

I et interview med Chris Yandek besluttede Mason sig for at sætte tingene på plads:

"Vi ved naturligvis alle sammen, at det rigtige ord er, du ved, smorgasbord. Det ved vi alle sammen. Og jeg husker, at fyren, der var instruktør, som arbejdede sammen med reklameagenten, hed Andy Doyle. Det var Andys opgave at få mig til at gøre det, de havde brug for, og få mig til at gøre det, de havde brug for."

"Så jeg ville ikke udtale ordet smorgasbord forkert, fordi jeg kendte ordet og ville gerne videreformidle, at jeg var en smart dreng og vidste, hvad det rigtige ord var. Men Andy var sikker på, at jeg ville udtale ordet forkert."

Penge og kæreste

Ifølge Celebrity Net Worth har den tidligere skuespiller en nettoformue på 1 million dollars.

Der er ikke meget kendt om hans privatliv og forhold, men i 2018 fik et af hans forhold meget opmærksomhed. På det tidspunkt var Mason Reese sammen med en Instagram-model med 174.000 følgere.

Nu ser Mason, der kun er 1,47 meter høj, ud til at leve et godt og sundt liv - i modsætning til mange andre tidligere unge stjerner.

"Jeg vil bare have folk til at vide, at jeg i sidste ende er en ret normal fyr, du ved, som ikke nødvendigvis lever et normalt liv. Jeg er stolt af det, jeg har gjort. Du ved, jeg er stolt af det, jeg har opnået og jeg håber da at skabe en markant forskel igen," sagde han til Chris Yandek i 2015.

Læs også

Ny coronaopdagelse gjort: Delta og Omikron har slået sig sammen

 

Dagens Gossip