Ana i chok: Vågnede da der dryppede blod ned fra loftet

Foto: GoFundMe

Man kan vidst roligt sige, at det ikke var den mest behagelige måde at vågne på.

Vi sikkert alle sammen set scener i film, hvor øverste mand i køjesengen tisser i sengen - og vedkommende i sengen under dermed får sig en ubehagelig overraskelse og våd overraskelse i løbet af natten. 

Prøv at forestille dig at du er i den situation - men når du vågner, så er det i stedet blod der drypper ned i den seng. 

Det lyder som en scene fra en gyserfilm, men faktisk skete det for nylig for en kvinde fra Texas.

Læs også

Frederik ville sende blomster til kæresten: Blomsterhandleren lavede komisk brøler

Omkring kl. 04 om natten, lå kvinden og sov i sin seng, i lejligheden i El Paso. 

Her vågnede Ana Cardenas ved, at der dryppede blod ned fra loftet og ned i hendes seng. Hele soveværelset lignede ifølge hendes egne ord, et gerningssted. Det fortæller hun til news station KTSM reported.

Manden lå død lige over ventilatoren. Foto: GoFundMe

Fra loftet, lige der hvor hendes ventilator var placeret, dryppede blodet ned og var dermed blevet spredt ud på både Ana, soveværelsets vægge og på sengen.

Ana ringede med det samme til ejendommens vicevært, der spurgte hende om hun var helt sikker på, at det var blod der kom ned - og det kunne hun med sikkerhed svare ja til.

Ingen hjælp at hente

Redningsmandskab dukkede hurtigt op på adressen og forsøgte at tage kontakt til overboen. Her blev der ikke åbnet og da redningsmandskabet nåede frem, fandt de overboen død i lejligheden.

Ifølge mediet New York Post lå overboen død, lige netop over Anas ventilator. 

På trods af, at overboen havde tæpper i lejligheden, så var blodet løbet gennem loftet og ned i Anas lejlighed.

"Brandmændene slog døren ind og fandt hans lig lige præcis over hvor min ventilator er placeret. Han havde gulvtæpper, men blodet var løbet gennem mit loft," fortæller en chokeret Ana til mediet.

Ana er dybt chokeret efter oplevelsen. Foto: Youtube

Ana er dybt traumatiseret efter den ubehagelige oplevelse og har boet på et hotel et par nætter, nu leder hun efter et nyt sted at bo. Hun har også set sig nødsaget til at oprette en indsamling på siden GoFundMe, da hun ikke kan få noget hjælp, fra dem der står for ejendommen.

Mange af Anas ting er nu helt ødelagt. Foto: GoFundMe

 

Anas tøj og seng blev. Foto: GoFundMe

"Et uheldigt dødsfald i lejligheden over min, har resulteret i, at jeg har været nødsaget til straks at evakuere mit hjem. Kropsvæsker begyndte at løbe gennem loftet og har nu ødelagt mine personlige ting: seng, møbler, tøj, lagner og meget mre er nu øadelagt og smidt væk. Andre og jeg selv, har forsøgt at kontalte ejendomsadministratoren uden held, der er ingen respons på mine telefonopkald. Jeg har ikke andre muligheder for husly og alle mine ting er nu ødelagt. Denne indsamling vil hjælpe med husly, nyt tøj og andre nødvendige personlige ejendele. Enhver hjælp vil være højt værdsat," står der i indsamlingen.

Indsamlingen har allerede nu, indsamlet omkring 5.200 dollars, hvilket svarer til knap 32.000 danske kroner.

Læs også

Godt nyt til danskere der vil på sommerferie