Andrea advarer forældre efter ulykke: 2-årig søns blev næsten knust foden på rulletrappe

Foto: Andrea Diaczok

Moderen var bare uopmærksom et øjeblik, da hendes toårige søns fod var ved at blive kvast mellem rulletrappens trin.

Det er nemt at komme til skade, når man bevæger sig udenfor døren, og der skal ikke mere til end en forkert bevægelse, et uopmærksomt øjeblik eller et uheldigt tilfælde til og så er uheldet ude.

Det oplevede den unge mor Andrea Diaczok fra Canada også, da hun var landet i Vancouver International Airport sammen med sin mand og deres toårige søn Julian. 

Her fik uopmærksomheden hurtigt uheldet som følgesvend, da den lille familie skulle bruge noget så almindeligt som lufthavnens rulletrappe, skriver New York Post. 

På vej ned af trappen sad sønnens sko pludselig fast mellem rulletrappens side og det ene trin.

- Hele hans støvle forsvandt stort set. Tænderne bed ind i hans tæer og jeg begyndte at skrige og kalde efter hjælp, siger Andrea Diaczok til avisen Calgary Herald.

Støvlen satte sig fast i rulletrappens tænder. Foto: Andrea Diaczok

Forældrene kunne ikke trykke på nødknappen, da uheldet skete midt på trappen. Da de endelig kunne trykke stop, var der kun et par trin til bunden.

Læs også

- På det tidspunkt anede jeg slet ikke om, der ville være nogen fod nede i støvlen, eller om det var en stump på det tidspunkt, siger Diaczok til avisen, og har taget billeder, der viser hvordan at lille støvle var skåret i småstykker efter rulletrappen og lufthavnspersonalet havde skåret drengen fri.

Støvlen var skåret i småstykker, da først lufthavnspersonalet havde skåret sønnens fod fri. Foto: Andrea Diaczok

Sønnen Julien slap med en brækket fod, men moderen frygter at det havde endt meget værre, hvis han ikke havde haft støvler på. Foto: Andrea Diaczok

Den lille dreng slap med en brækket fod og skrækken, og Andrea Diaczok anser det som rent held, at sønnen Julian havde støvler på.

Læs også

Redningshund gjorde vildt fund under øvelse, der fik redningsmandskab til at måbe

- Vi har lært ham, at træde på og af en rulletrappe, men jeg har aldrig hørt om nogen, der sad fast i siden af trappen, siger Diaczok til avisen.

Ifølge en udtalelse fra lufthavnen skal der nu foretages en undersøgelse af rulletrappen for at forbedre sikkerheden.

Spiser du 'klogt’ nok? Disse 3 madvarer er de bedste (og de værste) for din hjerne

 

Dagens Gossip