Anette tog på ferie med hendes mand og børn: Da de træder ind på værelset, får de et kæmpe chok

Skrevet af Nicolai Steinicke

12/07/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Ferien var en frygtelig oplevelse for 32-årige Anette Louise Solberg og hendes familie.

Dagens topnyheder

Skolernes sommerferie er i fuld gang, og dermed bliver fuldt bookede hoteller og overfyldte familieparker igen en realitet. Fredag ​​den 7. juli besluttede den 32-årige at tage en spontan tur til Mikkelparken i Kinsarvik med sin familie.

Sammen med deres partnere og deres børn samt Anettes søster og to små tjekkede de i sidste øjeblik ind på Ulvik hotel - et trestjernet hotel i en sidearm uden for Hardangerfjorden.

Der fik de tre dobbeltværelser for 2.188 norske kroner. Derefter fordelte de en voksen og et barn pr. værelse.

- Det første indtryk var godt. Man kunne tydeligt se, at det var et nedslidt hotel, men det forventede vi til den pris, siger småbørnsmoren til Dagbladet.

Oppe på anden sal fik familien værelser på række ved siden af ​​hinanden.

Så kommer chokfundene som perler på en snor.

Det første Anette ser, da hun sætter foden ind ad døren, er en brunsnegl på gulvet. Kort efter finder hun flere orme og kravler.

- Det var lidt ulækkert, men jeg tænkte, at det kunne ske, hvis altandøren havde stået åben for udluftning, siger Anette.

Hun fortæller, at de voksne fra hvert deres værelse holdt konstant kontakt på messenger.

- Pludselig skrev min søster, at der var tørret opkast eller afføring på toilettet; både op ad væggen og i badet.

Kort efter måtte hun selv tænde for ladestikket under sengen. Så fik hun øje på flere mærker, der kravlede i tæppet.

- Alle rum var dækket af snavs. Der var pletter på alle overflader, og det lugtede af snavs, biller og tykke spindelvæv, siger hun forfærdet.

De fandt også skimmelsvamp under ringen på to af toiletterne, skimmelsvamp i håndvasken og mørkt hår i det ene lagen.

- Der var også brune pletter på dyne og lagner, larver i sengen og områder med pletter fra hvidt pulver på gulvet, kommenterer hun.

Skimmelsvamp og støv

Anette fortæller, at hun og hendes mand indberettede de chokerende fund til hotellets formand. Hun viste billeder og videoklip fra stuerne, og manden lod dem straks skifte rum.

- Vi har fået nye værelser to etager over. Der var ingen marker eller insekter, men det var stadig ekstremt mudret. Der var skimmelsvamp på anlæggene og tykke lag af støv, fortæller hun.

Det forfærdede rejseselskab indvilligede i at overnatte på trods af de modbydelige fund. Dette skyldes, at børnene allerede sov, og alt i det omkringliggende område var fuldt booket.

Undskyld

Dagbladet har præsenteret familiens billeder af hotellet for formand Xiaoji Wu.

Han siger til Dagbladet, at Ulvik Hotell er et gammelt hotel, hvor man skal regne med slid, og at insekterne kan være kommet udefra.

- De betalte også en fornuftig pris, siger han videre.

Han undskylder hændelsen og siger, at han er ked af, at gæsterne ikke var tilfredse.

- Der må være sket en fejl. Vi har et par værelser, der er ved at blive renoveret, og som ikke er i brug, så det må have været et af disse, de har fået, kommenterer han og præciserer, at de har fået to nye værelser to etager over - uden merpris.

Da Dagbladet konfronterer ham med, at disse lokaler også var snavsede, har han ingen kommentarer.