Anna blev træt af sin ulydige robotplæneklipper - nu får hendes video hele internettet til at grine

Foto: Privat

Svenske Anna Bernmalm har givet hendes uregerlige robot-plæneklipper øgenavnet ”Tugg Tugg”. Den ustyrlige krabat har nu fået sig et stort publikum på nettet.

Hvis vi overlader de sure pligter til robotter, vil det være rart, hvis robotterne ikke opfører sig som uopdragne teenagere. 51-årige Anna Bernmalm bor i den svenske by Norrtälje med sin familie. Og en robot-plæneklipper. Men det teknologiske ”vidunder” nøjes ikke bare med at klippe græsset.

Det skriver Expressen.

Læs også

Bruden græder ved hans grav: Pludselig dukker han op på billedet

Robotdyret kører også meningsløst rundt i haven hele tiden, siger Anna Bernmalm til den svenske avis.

"Han (”Tugg Tugg”) plejer stort set alt, hvad der findes i vores have. Trampolinen, tøjstativer, stolper og så videre. Han forsøger at tygge sig gennem mure. Han klarer sig ikke selv."

Robot-plæneklipperen har været en del af den svenske familie i tre år. Da Anna Bernmalm en dag kiggede ud gennem vinduet til haven, var Tugg Tugg i gang med sit vanvid igen. 

"Den havde sat sig fast i gamle hjulspor, så at sige."

Hun filmede den stakkels plæneklipper i en video, der viser Tugg Tugg fæstnet fast til stolpen på et foderbræt, hvor den kører rundt i cirkler – som hun lagde op på facebook-gruppen Family Living.

Videoen fik hurtigt masser af opmærksomhed, og flere skrev ifølge Anna Bernmalm, at hun var udsat for en robot-konspiration. Kommentarfeltet er fyldt med folk, der griner og gruer over robottens adfærd. 

Siden har Tugg Tugg været på afveje igen. Senest fredag morgen.

"Da jeg tog hjemmefra, stod den under børnenes trampolin, siger hun og erkender, at hun nok må hjælpe den stakkels robot-plæneklipper fri, når hun kommer hjem igen.

Se Annas video herunder:

 

Læs også

79-årig fartbølle stoppet af politiet: Da de hører årsagen, ændrer situationen sig

 

 

Dagens Gossip