Apple-chef fyret efter udtalelse: 'Jeg gramser på kvinder med store babser'

Foto: Shutterstock

Apple mente ikke, at det var en passende udtalelse. Derfor har den nu kostet ham jobbet som vicepræsident for indkøb.

Hvad der blot skulle have været en joke i en harmløs TikTok-video, er du endt med at koste en amerikansk mand jobbet.

Læs også

Sæt tøjvasken over: Så billig er strømmen i dag

Hans udtalelse faldt nemlig ikke i god jord hos hans arbejdsgiver, Apple. Derfor valgte de ganske enkelt at smide ham på porten, efter de fik nys om videoen.

Videoen er optaget og delt af TikTok-stjernen Daniel Mac, der har skabt en stor skare af følgere på det sociale medie, ved at spørge rige bilejere, hvad de laver til dagligt. Og det var netop samme spørgsmål, han stillede den nu fyrede Apple-chef.

Manden hedder Tony Blevins, og havde tidligere en stilling som vicepræsident for indkøb hos Apple. Det kunne han derfor blot have sagt, da han blev spurgt om dette i sin dyre Mercedes.

I stedet valgte han dog at give et humoristisk svar. Om det var for at være sjov, eller om han ikke ønskede at svare på, hvad hans job egentlig var, vides ikke.

"Jeg har dyre biler, spiller golf og gramser på kvinder med store babser, men jeg holder fri i weekenderne og på helligdage," lød det fra ham, da han blev spurgt, hvad han laver til dagligt.

@itsdanielmac

Quite the occupation this man has ✍️ #mercedesbenz #supercarstiktok #slr #car

♬ original sound - DANIEL MAC
Quite the occupation this man has ✍️ #mercedesbenz #supercarstiktok #slr #car

I og med, at Apple har meget stramme regler for, hvordan dets ansatte må udtrykke sig på sociale medier, har det nu kostet ham jobbet, skriver Bloomberg.

Efter videoen gik viralt på de sociale medier, besluttede Apple at undersøge sagen til bunds. Efter at have gjort dette, kom de frem til den konklusion, at det rette ville være at fyre Tony Blevins.

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at undskylde over for alle, der er blevet krænket af mit mislykkede forsøg på at være sjov," sagde Tony Blevins efter fyringen.

Læs også

Tredje gang på fire dage: Endnu et skyderi i svensk by

Den nu tidligere vicepræsident for indkøb nåede at tilbringe intet mindre end 22 år hos Apple. Nu er han dog nødt til at se sig om efter et nyt job.

 

Dagens Gossip