Bæltedyr sender mand på hospitalet: Han skød mod dyret, men skjoldet sendte kuglen retur

Foto: Shutterstock (arkivfoto)

En amerikansk mand måtte torsdag på hospitalet, efter han havde skudt mod et bæltedyr i sin have i Texas. Bæltedyrets hårde skjold sendte nemlig en kugle retur, som strejfede mandens kæbe. .

En mand fra den amerikanske stat Texas kom meget galt afsted tidligt torsdag morgen, da han forsøgte at skyde et bæltedyr, som havde bevæget sig ind i hans have.

Kuglerne prellede nemlig af på dyrets hårde skjold, og den ene røg tilbage på manden, som blev strejfet på sin kæbe og nu ligger på hospitalet.

Det skriver britiske Independent.

Læs også

Foto af hunds pote vækker opsigt: 'Det gør mig så dårlig'

Ifølge det lokale politi fik manden, hvis navn ikke er blevet offentliggjort, øje på bæltedyret på sin grund omkring klokken 03.00 om morgenen lokal tid torsdag, hvorefter han besluttede sig for at dræbe det.

- Hans kone var inde i huset. Han gik udenfor og tog sin revolver med og skød tre gange mod bæltedyret, siger Larry Rowe fra Cass County Politi til Independent.

Den sårede mand blev fløjet til et nærliggende hospital i byen Texarkana, hvor hans kæbe ifølge politiets oplysninger måtte sys. 

Læs også

Svanemor og hendes unge kæmper for livet, efter de blev skudt med en armbrøst

Det står ikke klart, hvordan bæltedyret havde det efter sammenstødet med manden. Politiet kunne nemlig ikke finde dyret, efter han havde skudt mod det.

Ifølge Independent er det ikke første gang, at en amerikaner er kommet til skade under sit forsøg på at komme et bæltedyr til livs.

I april skulle Larry McElroy være kommet til at ramme sin ældre svigermor i ryggen, da han forsøgte at skyde et bæltedyr uden for hendes hjem i Georgia. 

Læs også

72-årig kvinde vaskede sin kat i vaskemaskinen: Da maskinen var færdig, fik hun et kæmpe chok

Også her, blev kuglen sendt retur, da den ramte bæltedyrets hårde skjold. Ifølge en lokal tv-station skulle kuglen have ramt et hegn, hvorefter den gik gennem husets bagdør og til sidst ryggen på den stol, som den 74-årige kvinde sad i.

Den ældre kvinde kom ikke alvorligt til skade, da hun blev ramt af den vildfarne kugle.

Bæltedyret graver gerne græsplæner, planter og afgrøder op, hvorfor det ofte betragtes som et skadedyr i det sydlige USA.

Dyrevenner raser over blodigt fund i skraldespand: ‘Tænk at nogen kan gøre noget så ondt’

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip