Bander hærger øsamfund: 22-årig voldtaget som betaling for 4000 kroners narkogæld

Foto: Shutterstock

En 22-årig mand er blevet voldtaget af en 30-årige narkohandler, fordi den unge mand skyldte omkring 4.000 kroner, som han ikke kunne betale.

Øen Isle of Man, som er placeret mellem Irland og England og hører under den engelske krone, er plaget af kriminelle narkobander. 

Isle of Man ligger mellem Irland og England og hører under den engelske krone, men øen er faktisk selvstændig / Foto: Google Maps

Banderne kommer primært fra Liverpool og Merseyside og terroriserer indbyggerne i det lille samfund.

Læs også

Niårige Davids tur på toilettet havde nær kostet ham livet

Især de unge er udsatte, da de bliver tvunget til at være en del af de kriminelle banders narkonetværk, og senest er det ifølge The Daily Star gået ud over en 22-årig mand, som er blevet voldtaget af en 30-årig narkohandler, fordi han ikke kunne betale en gæld på omkring 4.000 kroner. 

"[...] en 22-årig dreng [er blevet] voldtaget af en 30-årig mand på grund af gæld på mindre end £500 [red. 4.300 kroner]," har Tanya August-Hanson, som er medlem af det 'lovgivende råd' på Isle of Man, således udtalt. 

Hun har desuden forklaret, at den 30-årige gerningsmand ikke vil blive retsforfulgt, da den 22-årige har nægtet at samarbejde. 

Politichefen på øen, Gary Roberts, har forklaret, at sagen blot er én ud af mange lignende sager, som er relateret til den narkorelaterede kriminalitet på øen, som kun har 85.000 indbyggere. 

"Voldtægten af den unge mand er en typisk situation, som udspiller sig på grund af narkogæld. Disse problemer er ikke særlige [...] på denne ø. Middelklassefamilier har oplevet nogle af disse problemer," har han udtalt og forklaret, at banderne er "rigtig gode" til det, de gør. 

Ifølge ham er banderne i Merseyside faktisk de bedste til salg af narko i hele Storbritannien. 

"De etablerede bander fra Merseyside vil bruge kriminelle på Isle of Man til at sælge stoffer for dem," har Roberts forklaret. 

I et brev fra bekymrede forældre, som blev læst op i retten, står der, at problemerne ikke kun findes i "fattige områder" af øen, men at hele øen - inklusiv de velhavende kvarterer - er plaget af de kriminelle bander, som tvinger de unge ud i kriminalitet. 

Som et eksempel på de voldsomme problemer på øen har Roberts tidligere fortalt, at politiet sidste år beslaglagde cannabis til en værdi af £42.000 (365.000 kroner) fra en 12-årig dreng.

Læs også

Nyt blæk: Nu er 98 procent af hendes krop dækket

 

 

 

Dagens Gossip