Barn fundet død i roterende vaskemaskine

Foto: Shutterstock

Det lille barn blev fundet i en vaskemaskine, der var blevet tændt.

Det er blevet bekræftet, at den tragiske ulykke fandt sted i Hoon Hay nær Christchurch, New Zealand.

Politiet fortæller, at barnet ikke var ved bevidsthed, da man ankom til stedet og det blev derfor hurtigt hastet til hospitalet. De havde dog desværre tabt kampen, og barnet blev erklæret død ved ankomsten til hospitalet.

Læs også

Ny vært på X Factor: Hun overtager efter Melvin

"Sagen vil naturligvis blive efterforsket, hvorfor retsmedicineren er blevet informeret. Vi håber, at det vil kunne give os en bedre indsigt," siger talspersonen fra politiet. 

Det skriver Daily Mail.

Politiet vil, som tidligere nævnt, efterforske sagen. De regner dog ikke med, at der er noget mistænksomt forbundet med dødsfaldet, men at man derimod har at gøre med et tragisk uheld.

Nyheden om dødsfaldet spredte sig hurtigt. Det medførte, at man oplevede, at et hav af mennesker troppede op foran familiens hus, da de ønskede at vise sin støtte.

Det er dog også en episode, der har fået mange eksperter til at komme med en bøn til de mange forældre rundt omkring i verden.

De siger, at det er meget vigtigt, hvis man har et barn, der er glad for at udforske verden, at man ikke lader dem være selv, hvis man ikke har en børnelås på vaskemaskinen. 

Det er nemlig ikke det første dødsfald, man oplever, hvor vaskemaskinen har været involveret. Det er før blevet rapporteret, at en baby på 21 måneder endte i en vaskemaskine og døde. 

Og for blot to år siden oplevede man noget lignende.

Denne gang var der tale om et tre-årigt barn, som legede med sin bror, hvorefter han havnede i vaskemaskinen og blev kvalt. 

Consumer Product Safety Commission har foretaget en undersøgelse, som viser, at man i USA oplever, at flere end 3000 børn under fem år, har været en tur på hospitalet på hospitalet efter en ulykke, der involverer en vaskemaskine. 

Det er heldigvis sjældent, at man oplever et dødsfald i forbindelse med dette. Det fremgår ligeså af en statistik fra Consumer Product Safety Commission.

Læs også

Connie deler vandene: Se hendes vilde fødselsdagskage

 

Dagens Gossip