Barnebillede af kendis går viralt: Kan du se hvem det er?

Foto: Privat

Den 38-årige rigmand har delt et 30 år gammelt billede af ham selv, hvor han bestemt ikke er til at kende. Kan du se, hvem det er?

Han er en af verdens mest magtfulde mænd, eftersom han stiftede og styrer den platform, som milliarder af mennesker bruger.

Drengen på billedet er nemlig ingen ringere end stifteren af Facebook. Mark Zuckerberg. Det skriver Nyheder24.

Foto: Privat

38-årige Mark, fik personligt lavet Little League baseball-kortet i 1992 og gav det til sin yndlings træner, Allie Tarantino, fra Elmwood Camp i New York.

Læs også

Kvinde tilbyder at tage billede af glad familie – to dage senere modtager hun denne hårrejsende besked

Det har endda en tidlig underskrift fra Facebook grundlæggeren, efter at hans lejrrådgiver legende bad ham om, at underskrive det som en rigtig baseballstjerne. 

Med en vægt på 48 kilo hakkede den otteårige infielder et gennemsnit på 920 slag. Det skriver The Sun.

Allie Tarantino forklarede:

“Mark var en af mine campister, og en dag kom han ind med dette kort og gav det til mig - jeg var overrasket over, at han var på det.”

“Jeg havde aldrig set et Little League baseballkort før, så jeg bad ham om, at underskrive det for mig.” 

“Jeg havde aldrig forestillet mig, hvilke fantastiske ting han ville udrette!” 

“Jeg har fortalt denne historie i et stykke tid, om hvordan jeg kendte Mark som campist, og det overrasker altid folk at se, at dette kort faktisk eksisterer.” 

“Men jeg føler, at min del af historien er forbi, så på grund af Marks fremtrædende plads i teknologi verdenen og det faktum, at han er en af de mest berømte mennesker på planeten, regner jeg med, at det nu er et godt tidspunkt at sælge dette kort og sætte det på markedet.”

Læs også

"Go' Morgen Danmark"-vært viser sine trusser på direkte tv

 

 

Dagens Gossip