Bartender rækker kvinde hendes 'kvittering': Beskeden derpå redder hendes aften

05/05/2023 21:15

Henrik R

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Bartenderen havde skrevet en helt særlig seddel til kvinden, men han gav den under dække af, at det var en kvittering.

Mest læste i dag

En bartender i St. Petersburg, Florida, har opnået heltestatus efter at have brugt et smart trick til at redde to piger fra at blive chikaneret.

Det skriver Ladbible

Efter en nat med drinks med sin veninde fortalte Twitter-brugeren Trinity Allie sine følgere om 'helte'-bartenderen Max Gutierrez, der serverede dem - og ubesværet beskyttede dem mod et 'kryb' af en mand.

Den geniale "regning"

Trinity delte et billede af sin bartender Max, der bar en lys gul hawaiiskjorte, og roste ham for hans geniale taktik.

"En mand chikanerede mig og min veninde, og bartenderen gav denne seddel til mig og opførte sig, som om det var min kvittering!" skrev Trinity i et opslag på Twitter og fortsatte: "Det er den type bartender, alle har brug for."

På billedet af Max rækker han Trinity en mini-udklipsholder - sådan en du sætter en kvittering på - med et stykke papir på, hvor der står:

"Hvis denne fyr generer dig, så sæt din hestehale på din anden skulder, og jeg vil få ham fjernet. Han giver MIG CREEPS."

Tog ikke et nej for et nej

"Jeg fik ham til at posere for dette, efter at fyren forlod lol bare for at vise min påskønnelse," forklarede Trinity senere og forklarede om situationen

"Max endte med bogstaveligt at måtte råbe af fyren, han sagde 'du skal komme væk fra de piger, der tydeligvis ikke er interesserede', og fyren sagde 'det var lidt aggressivt', og han sagde 'godt du ligger aggressivt an på dem, og du er nødt til at gå.'"

Trinitys historie gik hurtigt viralt og er i skrivende stund blevet liket over 200.000 gange.

Så det er ingen overraskelse, at legenden selv, bartenderen Max, til sidst stødte på hendes tweet.

"Hey det er mig! Lol," svarede han og fortsatte: "Sjov opdatering, den fyr, jeg smed ud søndag aften, kom tilbage til baren LIGE NU for at få en øl, fortalte ham, at jeg ikke ville servere for ham."

Kunne se det på kropssproget

Max delte senere nogle flere detaljer om mødet på Reddit, da Trinitys historie gik så viralt, at den endte på forumhjemmesiden.

"Det er noget, man bare lære som bartender," forklarede Max beskedent og fortsatte: ”Man bliver efterhånden ret god til at læse mennesker, kropssprog mv. Denne fyr afgav meget mærkelige vibes i et stykke tid, jeg holdt øje med ham, prøvede at give ham en chance, prøvede at lade pigerne sige nej og lade det være, men han tog ikke nej for et svar og blev ved med at plage dem, så til sidst råbte jeg lidt ad ham og fik ham til at gå lol."

Han fortsatte: "Jeg kan ærligt talt ikke lide at råbe af kunder eller genere folk, men jeg synes, det er en af ​​de bedste måder at håndtere kryb som ham på. At pointere deres opførsel foran folk er normalt nok til at få dem til at vende om og gå væk. Jeg har bare ikke brug for, at mine gæster føler sig utilpas."