Baywatch-stjernen Donna D'Errico fejrer fødselsdag med afklædt billede

Foto: Baywatch

Donna D'Errico, der især er kendt for sin rolle i Baywatch, har delt et afklædt billede, for at fejre sin fødselsdag.

Den tidligere Baywatch-stjerne Donna D'Errico besluttede sig for at markere sin 55-års fødselsdag på helt særlig vis.

Læs også

Mand hører en lyd, da han løfter presenningen: Lyden får ham til at fryse

Det gjorde hun nemlig med en tur på stranden, hvor hun havde iført sig den ikoniske røde badedragt, som hun også havde på, da hun spillede rollen som Donna Marco i den populære serie 'Baywatch'.

Den måde, som hun besluttede sig for at bære den, da hun denne gang var på stranden, havde dog næppe fungeret i jobbet som livredder, som hun var i hitserien.

Hun valgt nemlig kun at iføre sig badedragten på underdelen, mens et stykke af overkroppen var dækket af en hvid undertrøje. Denne løftede hun dog godt op i, så der var udsyn til, hvad hun gemmer under den.

Baywatch-stjernen mente dog ikke, at det kun var folk, der var til stede på stranden den dag, der skulle have glæden af det smukke syn. Derfor havde hun taget en fotograf med, der kunne tage et par billeder til de sociale medier.

Efterfølgende har hun delt billedet fra stranden på det sociale medie Instagram i anledning af sin 55-års fødselsdag.

Foto: Instagram

"Jeg deler noget 'cake' (slang for bagdel, red.) på min fødselsdag, fordi jeg sagde, at jeg ville, fordi jeg følte for det, og fordi hvorfor ikke," har hun skrevet som tekst til sit opslag.

"Hav en sjov dag allesammen. Det vil jeg i hvert fald. Elsker jer alle."

Det er ikke første gang, at hun har delt billeder af denne karakter. Tværtimod er det faktisk det, hun tjener sine penge på i dag.

Derfor benyttede hun også muligheden for at minde sine følgere om, at hvis de har lyst til at se mere af hende, så kan de købe sig adgang til hendes privat side, hvor hun deler mere pikante billeder.

Læs også

Blev endelig gravid igen efter ufrivillig abort: Så fik parret et chok til første scanning

I kommentarsporet er det nemt at se, at hendes følgere er store fans af billedet, hvor en bruger blandt andet har kaldt hende for en 'tidløs skønhed', mens en anden har skrevet, at hun stadig ser 'så ung ud'.

.

Dagens Gossip