Betjent filmede sig selv, mens han tissede på 12-årig pige

En 12-årig pige blev udsat for en yderst bizar oplevelse, da hun først blev forsøgt lokket ind i en bil af en politimand, og derefter tisset på.

Som politibetjent giver man lovning på, at man vil opretholde lov og orden, men det valgte en 34-årig betjent fra Cleveland bogstavelig talt at pisse på.

Betjent Solomon Nhiwatiwa er nemlig blevet anholdt og sigtet for at skulle have tisset på en blot 12-årig pige, mens han stod og filmede det. Derudover er han også sigtet for forsøg på kidnapning Det skriver mediet Cleveland.com.

Ifølge mediet skulle en 12-årig pige have siddet ved et busstoppested, hvor hun ventede på bussen. Pludselig dukkede den 34-årig betjent op i en bil, hvor han spurgte, om han ikke skulle give pigen et lift til skolen.

Læs også

Børnelokker blev afvist af 3. klasses elev: Så forsøgte han at køre drengen ned

Pigen takkede nej flere gange, og til sidst valgte betjenten at forlade stedet. Der gik dog ikke længe, så vendte betjenten tilbage, og denne gang havde han pludselig andre planer.

Solomon Nhiwatiwa hev sin telefon frem og begyndte at filme, inden han også fandt sin penis frem, og begyndte at urinere på den 12-årige pige.

Vil gøre alt for, at han aldrig bærer et politiskilt igen

Det var pigens mor der kontaktede og anmeldte hændelsen til Euclid Politi, og heldigvis for dem, var der vidner til sagen. En person der var bosat i området omkring busstoppestedet, havde nemlig set en person, der opførte sig underligt og kiggede ind af vinduerne på parkerede biler.

Manden blev efterfølgende identificeret som Solomon Nhiwatiwa, der nok ikke skal regne med, at han kommer til at arbejde som betjent i fremtiden. Statsanklageren Michael O’Malley vil nemlig sikre, at den 34-årige betjent aldrig kommer tilbage til sit job igen.

“Det er mit kontors mission at sørge for, at han aldrig kommer til at gå rundt med et politiskilt igen,” lyder det fra anklageren ifølge Cleveland.com.

Læs også

Kan man få så meget for sine Disney-VHS? - Se om din Disney-film er guld værd

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip