Bevæbnet mand skyder 16 personer med jagtriffel

Foto: Shutterstock.com

Fredag d.12 August, udspillede sig en meget tragisk situation, hvor motivet stadig er uklart.

Frygteligt blodbad i Montenegro, efter en 34-årig har skudt og dræbt 10 mennesker, inden han selv blev skudt af en forbipasserende. 

I den lille by Cetinje i det sydlige Montenegro, dræbte den 34-årige to børn på 8 og 10 inden han dræbte deres mor i deres egen lejlighed, inden manden løb ud på gaden.

Læs også

Hospital evakueret efter bombefund

Ifølge politiet kendte gerningsmanden familien: De boede som lejere i en af ​​gerningsmandens lejligheder. Efter skuddene mod børnene og deres mor skød gerningsmanden tilsyneladende vilkårligt mod forbipasserende på gaden med det samme gevær og dræbte 7 andre personer. En politibetjent blev også såret ved skyderiet.

Seks andre sårede personer blev bragt til hospitaler. Tre af dem er i livsfare, sagde direktøren for Montenegros kliniske center (KCCG), Ljiljana Radulovic. En af de sårede blev løsladt hjem kort efter. Fortæller BILD.

Middelalderbyen Cetinje, der ligger 27 kilometer vest for hovedstaden Podgorica, betragtes som Montenegros kulturelle og historiske centrum og var landets hovedstad fra slutningen af ​​det 15. århundrede og frem til 1918.

Læs også

Skotland bliver det første land i verdenen til at gøre menstruations produkter gratis

 

Dagens Gossip