Beverly Hills-stjerne har mistet livet

Foto: Youtube

Forleden meldte søsteren ud, at skuespilleren Denise Dowse var endte i koma, nu er Beverly Hills-stjernen desværre afgået ved døden.d

Den kendte skuespiller Denise Dowse er afgået ved døden. Skuespilleren, der har været med i en lang række tv-serier, men som især er kendt for sin rolle i ‘Beverly Hills 90210’, blev kun 64 år.

Dødsfaldet er blevet bekræftet af hendes søster, Trace Dowse, der på Denise Dowses profil på det sociale medie Instagram, har delt et opslag, hvori hun deler den triste nyhed.

Læs også

Skræmmende fund i pandekager: Spis dem ikke

“Det er med meget tungt hjerte, at jeg informerer alle om, at min søster Denise Dowse er gået i forvejen for at møde vores familie i det evige liv,” skriver hun i sit opslag på det sociale medie.

Derudover hylder hun også sin afdøde søster, som hun blandt andet kalder for ‘den mest fantastiske søster’

“Denise Yvonne Dowse var den mest fantastiske søster, en fuldendt, berømt skuespillerinde, mentor og instruktør. Hun var min allerbedste ven og sidste familiemedlem,” skriver hun.

Hertil bruger hun også opslaget til at bede om, at folk respekterer, at familien har brug for fred og privatliv i den svære tid.

Ydermere takker hun også for de mange bønner, der er blevet sendt i løbet af de seneste dage, hvor den kendte skuespiller har kæmpet for sit liv.

Læs også

DMI udsender ny kategori 2-varsel

 

 

Dagens Gossip