Bilist optager bevidst to parkeringspladser: Så opdager folk den 'chokerende' seddel i forruden

Foto: Shutterstock.com

Folk var måbende over den seddel, der allerede lå i forruden.

Folk har gjort grin med en 'passiv aggressiv' seddel, som en bilist efterlod i bilens forrude, efter at ejeren af bilen bevidst havde valgt at parkere sin bil over to parkeringspladser ved et supermarked.

Det er tydeligt, at beskeden blev lagt for at skræmme andre fra at lægge en seddel i forruden, og sedlen forsøgte ligeledes at forklare den bizarre parkering, som mange nok vil mene er dybt egoistisk.

Bilisten havde tydeligvis ikke dårlig samvittighed over beslutningen ved at parkere midt i mellem to parkeringspladser. Billedet af sedlen er blevet delt på Reddit, og brugerne var ikke ligefrem imponerede, da de så, hvad der stod på sedlen.

Foto: Reddit

"Grunden til, at jeg parkerer på 2 pladser er fordi nogen ramte min bil og kørte væk, hvilket kostede mig 500 pund (4.200 kroner) at få den repareret. Så lad vær med at lægge en seddel i mit vindue. Hvordan ville du have det, hvis det skete for dig." Ordet 'ikke' var understreget to gange, hvilket antyder, at personen ikke var interesseret i at indgå i en skriftlig korrespondance om dette emne.

"Sedlen på instrumentbrættet skuffede ikke." lød det fra personen, der havde opdaget sedlen og taget et billede af den.

En bruger kommenterede på opslaget, at det var meget passivt aggressivt.

"Det er det passive aggressive punktum. Efterfulgt af 5 udråbstegn, som betyder savlen og flakken, mens der laves uforståelige lyde." lyder det fra brugeren.

Læs også

Sådan skræller du en kartoffel på et sekund

 

.

Dagens Gossip