Bilist parkerede bil mellem 2 pladser og efterlod særlig seddel i forruden: Folk kan ikke tro deres egne øjne, når de ser beskeden

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

25/03/2024
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Folk kan ikke tro deres egne øjne, når de ser beskeden.

Dagens topnyheder

På en parkeringsplads opstod en scene, der hurtigt blev samtaleemne på de sociale medier.

En bilist havde nemlig valgt at indtage to parkeringspladser og efterlod en forklarende, men frustreret, besked i bilens forrude.

Det skriver det britiske medie The Mirror.

Hændelsen, delt af en Reddit-bruger, fremhæver et dilemma, som mange bilister kan genkende: frygten for at få sin bil beskadiget af uforsigtige medbilister.

Beskeden i forruden lagde ikke skjul på, at der var én helt særlig årsag til den dobbelte parkering.

Det skyldtes en tidligere uheldig episode, hvor bilisten havde oplevet at få sin bil beskadiget af en anden bilist, der efterlod ham uden yderligere bemærkninger, men med en regning på 500 pund, svarende til knap 4.500 danske kroner.

Og med fem eftertrykkelige udråbstegn bad bilisten om forståelse og respekt for sit valg at tage to pladser for at beskytte sin bil mod yderligere skader.

Reaktionerne

Reaktionerne fra netværket var dog blandet, med nogle der udtrykte forståelse for bilistens dilemma, mens andre kritiserede metoden og pegede på, at hvis alle tog to pladser, ville parkeringspladserne blive halveret, og dermed skabe yderligere problemer.

Ikke desto mindre rejser historien vigtige spørgsmål om, hvordan vi som samfund håndterer små dagligdags konflikter og situationer.