Billede løber med opmærksomhed efter begravelse

Foto: Jonathan Brady / Ritzau Scanpix

Kongefamilien har oplevet et noget så tumultarisk år.

I Storbritannien oplever man fortsat en meget sorgmodig tid. Det triste humør blev dog forværret, da lørdag har været dagen, hvor Philip blev begravet. 

Prins Philip er ikke længere blandt os. Men i manges øjne vil det umiddelbart være den bedste død, man kan få. Det kom nemlig frem, at Philip sov ind i sin egen seng med Elizabeth ved sin side.

Læs også

Bubber afslører alt: "Var sgu lige ved at komme på parkeringspladsen"

Han afgik ved døden fredag morgen, blot to måneder før, han ville være fyldt 100 år. Det vil sige, at dødsfaldet kom mindre end en måned efter, at han blev udskrevet fra hospitalet, hvor han var blevet opereret i hjertet. 

Prins Philip kom dog aldrig tilbage på hospitalet. Han skulle nemlig have haft et ønske om at sove ind derhjemme. 

Ceremonien har allerede fundet sted, men i kølvandet på begravelsen, er der er et billede af dronning Elizabeth, der sidder alene til sin begravelsen af sn mand, der har fået meget opmærksomhed. 

Ulla Terkelsen, korrespondent for TV 2, har været ude at sige, at billedet er "dystert". Hun fortæller endvidere, at det skyldes, at man med det samme tænker på, at dronning Elizabeth har været gidt med prins Philip i 73 år.

Billedet, som nu har fået opmærksomhed, går derfor lige i hjertet.

"Hun sidder der alene, og så forsvinder kisten ned i gulvet. Så er det bare slut," kommer det fra Ulla Terkelsen.

Korrespondenten mener derfor også, at begravelsen har været med til at sætte en masse tanker i gang i hovederne på kongefamilien, som har oplevet et meget tumultarisk år. 

"De må have siddet med en masse bekymrede tanker. Om hvordan dronningen nu har det, og hvordan hun nu klarer den alene," siger hun.

Læs også

Kræftpatient rørt til tårer: Frisør overrasker efter klipning

 

Dagens Gossip