Biskop: Babyer bliver homoseksuelle, når moderen har analsex

Foto: Youtube

En biskop er kommet med et noget bizart postulat, da han skulle fortælle om homoseksualitet på en folkeskole. Her fortalte han nemlig, at babyer bliver homoseksuelle, hvis moren dyrker analsex under graviditeten.

Afhængigt af hvilket land man kommer fra, så er der forskellige forklaringer på, hvorfor nogle mennesker er homoseksuelle. Nogle mener, at det er en sygdom, andre mener, at det er genetisk, men der er også en mulig tredje forklaring.

En biskop på Cypern har nemlig vakt international opmærksomhed omkring sig, da han er kommet med et postulat om, hvorfor nogle mennesker er homoseksuelle mens andre ikke er det.

Læs også

Offentlig ansat dukkede ikke op på arbejde i 6 år - Ingen lagde mærke til det

På en folkeskole i byen Akiki der er nærliggende hovedstaden Nikosia, fortalte biskoppen, at børn bliver homoseksuelle hvis moren har haft analsex under graviditet. Ja, du læste rigtigt nok.

“Homoseksualitet er et problem, som normalt bliver overført fra forældre til børn. Det sker gennem forældrenes seksuelle samkvem under graviditeten. For at gøre det mere klart, er det analsex. Sankt Porphyrios siger, at når kvinder gør dette, så skaber det et begær, og det begær overføres så til barnet,” fortæller biskoppen Neophytos Masouras ifølge den norske netavis Nettavisen.no.

Opfordrede homoseksuelle til at være single

Den omtalte Sankt Porphyrios som biskoppen taler om, døde tilbage i 1991. Han havde meget stærke holdninger omkring homoseksualitet, hvor man opfordrede til, at homoseksuelle skulle lade sig forblive singler.

Hvis ikke de ønskede dette, skulle de i stedet sætte sig til at bede, og håbe på, at deres seksualitet ville forsvinde.

Mange store internationale medier har skrevet om præstens bizarre beretninger heriblandt tyske Bild og de engelske medier Daily Mail og The Sun.

Sidstnævnte skriver i deres artikel, at det indtil 1998 har været ulovligt at være homoseksuel på Cypern. Landet kæmper derfor stadig hårdt med at ændre forældres syn på homoseksualitet.

Biskoppens ord er hurtigt gået viralt, og det har medført rigtig mange kommentarer, hvor flere af dem gør nar af ham. En person skriver blandt andet “Så fader, hvis en kvinde giver oralsex, bliver barnet så tandlæge?”

Andre er nysgerrige i at vide, hvordan lesbiske bliver skabt.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

 

Dagens Gossip