Bizar udvikling til bryllup: Bruden døde, så gommen giftede sig med søsteren

Foto: Shutterstock.com

Bruden omkom kort inden vielsen skulle finde sted. I stedet for at aflyse hele brylluppet, kom familierne i stedet på en bizar ide.

Der sker dagligt mange tusinde bryllupper i Indien, men det er de færreste af dem, der går viralt.

Det er dog sket med en helt særligt bryllup, som både er tragisk og bizart.

Læs også

Lagde annonce op: Så blev Morten kimet ned

Ifølge mediet News 18 skulle et par nemlig giftes, men på selve bryllupsdagen blev kvinden ved navn Surbhi ramt af et hjerteanfald.

En læge forsøgte at redde den unge kvinde, men det lykkedes desværre ikke, og så kunne brylluppet ikke gennemføres. Eller kunne det?

Ifølge Surbhis bror Saurabh, så skulle dødsfaldet altså ikke sætte en stopper for de store bryllupsplaner, hvor begge familier var samlet.

I stedet blev det foreslået, at den afdøde bruds lillesøster i stedet kunne blive gift med gommen. En ide der kunne lyde som noget fra en dårlig komediefilm, men intet desto mindre, så var det lige præcis det, der skete.

“Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre i situationen. Begge familier sad sammen, og nogen foreslog, at min yngre søster Nisha skulle giftes med gommen,” fortæller broderen Saurabh til mediet Times of India, inden han fortsætter med den bizarre historie.

“Det var en bizar situation, da brylluppet af min yngre søster fandt sted, mens liget af min anden søster lå i et andet rum,” lyder det fra Saurabh.

Først da brylluppet var afsluttet, begyndte familierne på ‘sorgprocessen’ over at Surbhi var omkommet.

Læs også

Søren Brostrøm kommer med ny coronamelding