Bizar video: 33-årig slikker på fremmeds dørtelefon i flere timer

Foto: Youtube

En 33-årig mand står bag en af årets mest besynderlige videoer, da han midt om natten valgte at gå op til et fremmed hus for at slikke på dørtelefonen i flere timer.

Der er mange grunde til, at man bør have sikkerhedsovervågning foran sit hjem. Den største årsag er, at man kan undgå tyveri, men det kan blandt andet også hjælpe med at fange folk, der slikker på ens dørtelefon i flere timer.

Ja. Du læste rigtigt. Et videoklip er gået viralt på nettet, og det kommer naturligvis fra USA. I Salina i Californien blev en mand fanget på overvågningskamera, da han i flere timer stod og slikkede på ejerens dørtelefon (Bare rolig, der kommer video)

Manden hedder Roberto Arroyo, og på videoen kan man se, hvordan han nærmer sig huset, og langsomt begynder han at blive ret intim med dørtelefonen, mens han holder overraskende god øjenkontakt med kameraet. Noget tyder derfor på, at dørtelefon-slikkeren var velvidende om, at han blev fanget på film.

Ejeren Sylvia Dungan fortalte til det lokale medie, Kion546, at hun ikke var hjemme på tidspunktet hvor det skete, men det var hendes børn. De fik besked af overvågningssystemet, da det opfangede bevægelse foran døren.

”Det understreger bare, hvor vigtigt det er at have overvågning i sit hjem,” tilføjede hun til mediet.

 

Har tidligere stjålet forlængerledninger

Det lykkedes politiet at finde den 33-årige Roberto Arroyo, og her fandt de ud af, at han også havde gået og stjålet forlængerledninger til juledekorationer i nabolaget. Sagen er blevet overladt til distrikt-advokatens kontor i Montery County, hvor han er tiltalt for tyveri, krænkelse af sin prøveløsladelse samt at strejfe rundt.

Det har åbenbart været svært at finde en paragraf i lovbogen, der kan bruges til at tiltale en mand, der dyrker fransk med en dørtelefon.

En politibetjent fra Salinas Politi ved navn Miguel Cabrera beskrev Robert Arroyos opførsel som ret besynderlig.

Det må man nok sige.

Læs også

Historisk SMS - Tillykke du er blevet skilt

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip