Blev betalt med donationer: Mænd livestreamede på YouTube, da de bedøvede og voldtog kvinde

Foto: YouTube

En forfærdelig livestream på YouTube viste angiveligt, at flere mænd voldtog en kvinde og ødelagde hendes lejlighed, mens de fik seerne til at betale for at få dem til at misbruge hende.

En 30-årig kvinde blev bedøvet, hvorfor hun under misbruget var bevidstløs. Det seksuelle misbrug fandt sted i hendes eget hjem i Rusland, skriver The Sun.

Læs også

Tiltalt: Skød mod en 13-årig pige

Flere mænd kunne ses på livestreamen, hvor de misbrugte kvinden og ødelagde hendes lejlighed i byen Yaroslav. 

De bad om at få donationer fra de personer, der så med. Alt afhængigt af mængden af donationer, de fik, ville de udføre konkrete handlinger. Livestreaming blev desværre ikke stoppet af YouTube, men fik lov til at køre.

Foto: YouTube

Ifølge The Sun skriver lokale medier, at de foruroligende optagelser af den påståede voldtægt, der blev livestreamet på den populære platform, efterfølgende er blevet slettet. Det ændrer dog ikke på, at en kvinde er blevet misbrugt og en lejlighed er blevet raseret. 

Kvinden, der menes at være en mor til tre, var blevet bedøvet med et såkaldt 'date rape'-medikament, skriver det britiske medie. 

360TV i Rusland har rapporteret, at en af gerningsmændene ved navn Artem S, der er blot 18 år gammel, havde været i et forhold med offeret, efter at hun var gået fra sin tidligere mand. 

Kvindens familie tog sagen i egen hånd

Efter at have set livestreamen på YouTube, besluttede kvindens familie at tage sagen i egen hånd. De fandt nemlig frem til førnævnte mand og de andre gerningsmænd, hvis ansigter havde været synlige under hele udsendelsen. Ifølge The Sun har de 'banket dem'. 

Derudover kræver de også, at de tre gerningsmænd betaler for de reparationer, der er påkrævet i lejligheden. Det vil ende med at koste dem flere penge, end de har tjent på donationer under deres vanvittige livestream.

Foto: YouTube

Politiet har nu indledt en efterforskning af den påståede voldtægt og raseringen af kvindens lejlighed, fortæller Yulia Nakiforova, der er talskvinde for Ministry of Internal Affairs i Yaroslavl. 

Angriberne bandede og råbte, mens de knuste tallerkner og blomsterkrukker, ødelagde kvindes toilet og køleskab samt rev en dør ned. Imens bad de gentagne gange seerne om at donere små summer penge svarende til få kroner.

Læs også

Uhyggelig video: 9-årig pige snyder pædofil mand, der forfølger hende

Livestreamen blev ikke blot sendt på YouTube, men angiveligt også på flere Telegram-kanaler. Deres donationer blev dog modtaget via YouTube, skriver The Sun. 

 

Dagens Gossip