Børnehave rystet over overvågningsvideo: Fyrede straks medarbejder, da de kiggede på optagelserne

Ane Sørensen

382 uger siden

|

27/03/2017
Udland
Foto: Screendump fra YouTube
Foto: Screendump fra YouTube
En tidligere medarbejder i en amerikansk børnehave sigtes børnemishandling, efter en overvågningsvideo afslørede hans overgreb mod lille pige.

Dagens topnyheder

En mandlig medarbejder er blevet fyret fra en børnehave i den amerikanske stat Texas, efter optagelser fra et overvågningskamera afslørede, hvordan han havde slået en fireårig pige mod jorden.

På de voldsomme optagelser ser man, hvordan manden løfter pigen op i den ene arm og slår hende mod gulvet. Derefter fører han barnet væk og tørrer angiveligt blodet af.

Det skriver Mirror.

Mandens overgreb blev opdaget, efter en forælder havde henvendt sig til politiet, fordi hendes datter havde fået skader i børnehaven Children’s Lighthouse Daycare.

Pigen skulle ifølge politiet have fået skader på læber og tandkød. Hun er i bedring, men kan i værste fald få tandproblemer på sigt.

Medarbejderen blev anholdt af det lokale politi og er efterfølgende blevet afskediget af børnehaven. Han kan nu se frem til en tiltale for børnemishandling.

- Videoen, som er blevet offentliggjort, er ekstremt foruroligende. En medarbejder, som ikke længere er ansat hos Children’s Lighthouse of Spring Harmony, opførte sig på en måde, som hverken vi eller vores franchisetager accepterer eller tolerer, har børnehaven udtalt til ABC13.

Du kan se videoen lige herunder. Vi advarer om voldsomme billeder.