Bomberyddere måtte rykke ud: Troede sexlegetøj var håndgranat

Foto: Hauzenberg Politi

Løbetyren i skoven blev stoppet med ét, da man fik øje på en mistænkelig genstand.

I skovene i Sonnen, Tyskland, var en jogger ude at løbe, men mens hun traskede rundt i naturen, faldt hun over et meget mistænkeligt objekt. Det var faktisk så mistænkeligt, at hun ringede til politiet.

Det, hun mente, var et mistænkeligt objekt, skulle have været en håndgranat. Joggeren havde spotte en plastikpose, og hun altså tyde, at der lå en håndgranat i posen.

Læs også

Oliver Bjerrehuus scorer 20-årig kvinde: Hun er min nye kæreste

Stedet, som ligger ved landegræsen mellem Østrig og Tjekket, i Passau-distriktet i delstaten Bayern, begyndte derfor at vrimle med bomberyddere. 

De fandt dog hurtigt ud af, efter nærmere undersøgelse, at det altså ikke var en eksplosiv håndgranat, men derimod noget meget mere pikant, skriver PNP og Spiegel. 

Politiet havde fået undersøgt indholdet, hvorefter man kunne bekræfte, at materialet var gummi. Det tog dem blot én hurtig Google-søgning og så var deres teori blevet bekræfte: Det var sexlegetøj. 

"Der findes faktisk sexlegetøj, som er formet som håndgranater," meddeler politiet.

Gummigranaten havde fået selskab af en tom tube glidecreme, to ubrugte kondomer og et USB-kabel i posen. Sex-sagerne er lavet af nogle materialer, som naturen har svært ved at nedbryde. 

Det betyder såmænd også, at politiet kan have meget svært ved at bestemme, hvor lang tid, det har ligget i posen.

Læs også

Lille Tess' læger kunne ikke forklare hendes mystiske tilstand - men det kunne Facebook

 

Dagens Gossip