Bortadopteret fra sin 15-årige mor: Opdager chokerende sandhed 35 år senere

Foto: YouTube

Hvad sønnen opdagede 35 efter, at han var blevet bortadopteret, var der ingen, der havde regnet med.

Når man er en pige på blot 15 år, kan det være hårdt at få at vide, at man er gravid. Det var hvad Stacey Faix fik at vide for 35 år siden. 

Et barn i så tidlig en alder var for stor en mundfuld for hende, så hun valgte at bortadoptere sin søn umiddelbart efter fødslen.

Mor og søn havde ikke set sin hinanden siden, og sønnen, der i dag er 35 år, havde forgæves i mange år forsøgt at finde sin biologiske mor. Det var dog svært, da hans fødselsattest var blevet ødelagt af en oversvømmelse.

På trods af at de ikke havde set hinanden i 35 år, så havde de ikke glemt hinanden.

Det skriver ABC News.

Alt ændrede sig dog i november 2017, da en ny lov blev vedtaget i USA. Den betød, at adopterede børn kunne søge om deres oprindelige fødselsattest, så de kunne finde frem til deres biologiske forældre.

Læs også

Hun påstår at være Madeleine McCann: Mandag bliver hendes helt store dag

Sønnen Stephen, der veteran i den amerikanske hær, kunne nu med lethed finde frem til sin biologiske mor. Det tog ham kun få måneder, fra da loven blev ændret.

Han opdagede så det chokerende sammentræf, at hun var medlem af en organisation for veteraner i Pittsburgh, hvor han selv var medlem af samme organisation i Ohio. 

Nu ville han overraske sin biologiske mor. Overraskelsen skulle finde sted ved et halvmarathon, hvor både Stacey og Stephen deltog. 

Overraskelsen indebar et kort, hvor der stod: “Der er gået 13,075 dage siden, du sidst så mig. Jeg vil ikke have, at du skal vente en dag længere.”

Da Stacey læste kortet, kunne man med det samme se en reaktion i hendes ansigt, og i samme moment kom Stephen frem fra sit skjul.

Du kan se den smukke genforening af mor og søn i videoen herunder:

 

 

Læs også

27-årig har tjent nok til at gå på pension: Nu deler hun sine tre bedste råd til at blive økonomisk uafhængig

 

.

Dagens Gossip