Brandmand gør en forfærdelig opdagelse på ulykkessted: 'Jeg faldt ned på mine knæ'

Allerede da han kørte af sted mod ulykkesstedet, havde han en dårlig fornemmelse i maven. Han tog mobilen frem og ringede igen og igen på vejen. Da brandmanden nåede frem, faldt han på knæ.

Den frivillige brandmand Randy Peterson var knust, efter han og kollegerne kom ud til en voldsom bilulykke i Minnesota søndag formiddag lokal tid.

Han fandt ud af, at det 16-årige offer i ulykken var hans egen søn. Drengen var død. Det skriver Daily Mail.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Randy Peterson vidste, at hans søn ikke var kommet hjem endnu. Teenageren skulle sætte sin kæreste af omkring 65 kilometer fra hjemmet. 

Under udrykningen ringede den frivillige brandmand igen og igen til sønnen. Den 16-årige tog ikke telefonen. Da han og kollegerne nåede frem til ulykkesstedet, sank hjertet længere og længere ned.

Bilen var i brand. Bildækkene vendte opad. Randy Peterson vidste, at hans søn var inde i bilen.

- Jeg faldt ned på mine knæ. Jeg var ødelagt. En kollega holdt bare om mig, siger brandmanden.

Læs også

Jon opdagede stempel på sit barns arm: Frastødt, da han hørte grunden

Sønnen var kun omtrent 16 kilometer hjemmefra, da tragedien ramte. Han kom kørende, da en anden bil overså et stop-skilt. Bilisten kørte ind i siden på den 16-åriges bil.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sammenstødet fik teenagerens bil til at rulle rundt. Den landede i en grøft og brød i brand. Drengen døde på stedet.

Den 20-årige, som kørte bilen, der forårsagede ulykken, kom ikke slemt til skade. Ifølge politiet var der spor af alkohol i hans blod. Det er endnu ikke besluttet, om der skal rejses sigtelse mod den 20-årige.

Randy Peterson er stadig i chok over sønnens ulykke og død.

Læs også

5-årig vil fange tandfeen på overvågningkamera: Da han ser videoen, er han lamslået

- Han gjorde intet forkert. Han kørte ned ad vejen og pludselig kører nogen ud på trods af et stop-skilt. Med et blink med øjnene var han væk, siger den knuste far.

Hele den lille by Ada er i chok over dødsfaldet og mindes en teenagedreng, hvis verden bestod af kæresten Sarah og amerikansk fodbold.

 

 

Dagens Gossip