BREAKING: 6 vuggestuebørn og flere andre stukket ned i park

08/06/2023 11:16

Nicolai Steinicke

Udland
Franske politikere har fordømt morgenens angreb, da en enlig mand angiveligt stak syv personer på en lille legeplads på Pâquier i Annecy.

Mest læste i dag

Seks børnehavebørn og en voksen er blevet såret ved et massestikkeri her til morgen i de franske alper, mens de legede på en legeplads.

En enlig mand bevæbnet med en kniv angreb en gruppe børn i alderen omkring tre år klokken 9:45 (0745 GMT) i morges i en park nær søen, fortalte en anonym sikkerhedskilde og en lokal embedsmand til Agence France Presse.

Den unavngivne mistænkte "er blevet anholdt takket være sikkerhedsstyrkernes hurtige reaktion", tweetede indenrigsminister Gerald Darmanin.

Et minuts stilhed er blevet holdt i nationalforsamlingen, og den franske premierminister, Élisabeth Borne, er på vej til stedet.

Darmanin bekræftede angrebet og sagde: "Flere mennesker, inklusive børn, blev såret af en person bevæbnet med en kniv på en plads i Annecy."

Knivstikkeriet skete i Pâquier-sektoren, som er en bred esplanade, der grænser op til Annecy-søen, i byen Annecy i Haute-Savoie-regionen i landet. Det skriver Mirror.

Han fortsatte: "Afskyeligt knivangreb på børn på en legeplads i Annecy. Vi ved stadig meget lidt, men al min støtte til ofrene, pårørende, retshåndhævelse og redning. Med dig i tankerne."

Frankrigs indenrigsminister, Gérald Darmanin, bekræfter også hændelsen på Twitter, som kan ses herunder.

Her på redaktionen, sender vi de varmeste tanker til de pårørte.