Britney smider BH'en: Se billedet her

Foto: Shutterstock.com

Britney Spears har med sit nye opslag gjort plads til, at hun også deler andet end blot opslag om værgemålssagen, som hun har kørende mod sin far.

Britney Spears, den velkendte sangerinde, kan man sige er kommet stærkt tilbage, når man snakker Instagram-aktivitet, da hun har været særdeles aktiv for tiden. 

"Toxic"-sangerinden er som bekendt gået hen og er blevet et meget varmt samtaleemne i denne tid, hvilket skyldes hendes nuværende værgemålssag mod sin far.

Læs også

Kvinde fortæller uhyggelig hotelhistorie: Man skal aldrig åbne døren

Hun har da heller ikke været bange for at lange ud efter farmand, som hun har kritiseret ad flere omgange - men Britney er ikke færdig endnu. 

Britney Spears valget nemlig at dele et opslag på Instagram, som ikke omhandlede værgemålssagen. 

Popdronningen har med sit opslag ramt en helt anden boldgade, da hun ikke ligefrem efterlader noget til fantasien. 

Britney Spears, mens hun befinder sig i skyggen, der bliver kastet af et stort træ, står næsten helt uden kluns på - cowboyshortsene, der dækker hendes underliv, er såmænd det eneste der er tilbage. 

Det frække billede ser ud til at være noget, som mange velkommer med åbne arme, hvilket blandt andet Paris Hilton ser ud til at gøre, da kendis-veninden er noget så begejstret over billedet. 

"Det er hot," skriver hun i sin kommentar til billedet, som hun slutteligt lader blive ledsaget af en hjerte-smiley og en flamme-emoji. 

 
Læs også

Sygeplejerske hører en høj lyd og åbner døren til patients værelse: Fanger sin kollega gøre dette

 

Dagens Gossip