Britney smider toppen og slipper dem fri igen

Foto: Shutterstock.

Der er ikke noget nyt i, at Britney Spears slipper brysterne fri og viser dem frem til sine Instagram-følgere.

39-årige Britney Spear viser i sine seneste opslag mere og mere frem af sine attributter, herunder til sine Instagram-følgere, der tæller mere end 35 millioner mennesker, hvor hun ligeledes er flittig til at dele sine tanker. 

Hun deler dog også billeder af eksempelvis sine bryster, hvilket skulle have fået flere eksperter til at spekulere i, hvorvidt hun har fået lavet sine bryster eller andet, hvilket hun dog fortsat afviser at have fået gjort, eftersom hun ønsker at holde sin form uden hjælp fra diverse læger og indgreb.

Læs også

Lastbilchauffør ser noget mærkeligt på en holdeplads og gør straks noget ved det

Men denne gang er der dog en særlig årsag til, "Toxic"-sangerinden holder sig for brysterne, som man også så, da hun i kølvandet af nyheden om hendes far, som ikke længere er hendes værge, valgte at vise mere frem af sig selv i al natural.

"Hvad er det, der er med konsultationer for kropsforbedringer???! Er det bare mig, eller er der andre, der også bliver fornærmet ved disse oplevelser… Måske er jeg bare ekstremt sensitiv," skriver Britney Spears til billedet af hende, der står i hvide shorts, mens hun holder for sine bryster. 

Britney vil således ikke lade en læge fortælle hende, hvad hun bør ændre ved sin krop eller noget lignende, hvorfor hun altså fastholder, at hun udelukkende har fået filler i læberne.

Hun er nemlig nået til et punkt, hvor hun hellere vil falde ned ad en klippe end at få foretaget et nyt indgreb:

"Uanset hvad, så ville jeg hellere falde ned ad en klippe, end at have en læge fortælle mig, hvad han synes er forkert ved min krop – det har jeg lært nu!," Slutter hun opslaget og understreger, at hun altså ikke overvejer at skulle under kniven.

Læs også

Tjek din e-boks: Vigtig besked på vej til ALLE danskere