Brud fik chokerende nyhed, da hun skulle giftes i kirken

Foto: Shutterstock

En brud fik sit livs største chok ved sit eget bryllup, kort inden at hun skulle til at sige ja.

Parret var ved at sige ja til hinanden i Suzhou i Jiangsu-provinsen i Kina. Kort inden opdagede brudgommens mor efter sigende et genkendeligt modermærke på brudens hånd, som minder om hendes forsvundne datters. 

Efter at have opdaget det genkendelige modermærke, spurgte kvinden brudens forældre, om de havde adopteret datteren for mere end 20 år siden. Det skriver det kinesiske medie Oriental Daily. 

Brudens familie blev angiveligt chokerede over spørgsmålet, da adoptionen længe havde været en hemmelighed, som familien holdt for sig selv. Til sidst indrømmede de dog, at hun som baby blev fundet ved vejkanten.

Foto: Privat

Efter at have lyttet til forklaringen fra sine forældre, omfavnede bruden derefter sin 'svigermor' og græd af glæde, skriver Oriental Daily. 

Den tårefyldte episode, som fandt den 31. marts, medførte dog, at der blev skabt tvivl om ægteskabet, da hun nu stod ved alteret foran sin storebror. Men så tog tingene igen en drejning. 

Det viste sig nemlig, at både bryllup og ægteskab godt kunne fortsætte, da han også var blevet adopteret. Derfor var de ikke biologiske søskende, som de ellers i et kort øjeblik troede.

Foto: Privat

Den knuste mor besluttede sig nemlig for at adoptere en søn, da hun mistede sin datter, som altså har været forsvundet i mere end 20 år. Det skriver det kinesiske lokalmedie Oriental Daily. 

Bruden var uvidende om sin sande fødselshistorie, og har efterfølgende beskrevet øjeblikket som 'lykkeligere end selve bryllupsdagen'. 

Bruden var angiveligt 'lettet' og besluttede sig naturligvis for fortsat at gifte sig med sin brudgom.

Det bliver dog – med garanti – en dag, som ingen af de to nogensinde kommer til at glemme, da det må siges at have været en meget særlig bryllupsdag.

Læs også

DMI udsender kategori 1-varsel: Voldsomt vejr rammer Danmark

 

 

Dagens Gossip