Brud holder tale til gommen: Pludselig går svigermor amok og ødelægger brylluppet

Foto: Twitter

Pludselig rejste svigermoren sig op, og hun fik i den grad ødelagt brylluppet.

De fleste er villige til at lade familiedramaet blive hjemme, når kærligheden skal fejres. Det er dog ikke tilfældet for alle.

Det fandt et par fra San Jose i Californien ud af, for brudens svigermor var ikke i stand til at holde mund under selve vielsen, hvor hun afbrød bryllupsløfter med en yderst fjendtlig bemærkning.

Læs også

Kvinde der bliver kaldt 'dæmon' viser, hvordan hun så ud før sine ændringer

I en video, der er gået viralt på Twitter, kan man se bruden og gommen stå over for hinanden ved alteret, mens bruden læser sine bryllupsløfter højt.

Foto: Twitter

Hun rundede af med at fortælle sin kommende mand, at hun elsker alle hans fejl, hvorefter hun folder sit papir sammen og smiler kærligt til ham.

Det er her, at ceremonien pludselig tager en drejning, da brudens svigermor beslutter sig for at bryde ind.

"Du skal ikke sige, at min søn har fejl," lyder det fra svigermoderen, der tilsyneladende er rasende over udtalelsen.

Foto: Twitter

Bemærkningen bliver mødt med akavet latter, men ender med at eskalere til noget større. Nogen beder nemlig svigermoren om at gå, men det nægter hun ganske enkelt at gøre.

Meget tyder på, at der foregår noget bag kulisserne mellem bruden og svigermoderen. Uanset hvad det er, er det i hvert fald tæt på at ødelægge den store dag.

Mens flere gæster forsøger at dæmpe ned for svigermor og beder hende om at falde til ro, formår bruden at holde hovedet koldt.

Foto: Twitter

"Du kommer ikke til at ødelægge min dag. Alle har fejl, og det er derfor, jeg elsker ham," siger hun, hvortil svigermor svarer:

"Ja, som om du ikke har fejl."

Det er en skarp bemærkning fra svigermor, og bruden beslutter sig for, at hun har fået nok. Hun træder i karakter og beder svigermor om at forlade brylluppet, mens gommen ser hjælpeløst til.

Foto: Twitter

Svigermor svarer, at hun ikke har planer om at tage nogen steder, hvilket får en anden gæst til at bede hende om at forlade brylluppet.

"Jeg skal ingen steder. Prøv, og jeg får dig anholdt," lyder det vrede svar fra svigermor.

Optagelser af den akavede situation blev oprindeligt på det sociale medie TikTok af brudens søster, Sarah.

Foto: Twitter

"Min søsters bryllup for et par år siden. Hendes svigermor har altid hadet hende. Hun er bare en af de der svigermødre, der føler, at min søster tager hendes søn fra hende," skriver hun til videoen.

I en anden video kan man høre sønnen sige følgende: "Du har fejlene lige nu. Du ved ikke, hvordan man opfører sig som en voksen."

Foto: Twitter

En kvinde beslutter sig for, at det nu er nok, og hun rejser sig herefter for at få svigermoderen til at sætte sig ned, hvortil hun siger til hende:

"Undskyld, men det er ikke din dag. Det handler ikke om dig. Hun er forelsket i din søn. Accepter det."

I slutningen af videoen kan man se bruden tage fat i gommens hænder og hviske i hans øre. Ifølge Sarah sagde hun: "Det handler kun om os. Glem alt om hende."

Foto: Twitter

Efter ceremonien var afsluttet, startede svigermoderen angiveligt forfra, da familien stod udenfor for at få tage billeder. Du kan se den chokerende video herunder:

Læs også

DMI melder ud: Mere sne på vej

 

Dagens Gossip