Brud truer med at trække søsters bryllupsinvitation tilbage af særlig årsag: 'Det er upassende'

24/11/2023 17:33

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En brud har truet sin søster med at trække hendes bryllupsinvitation tilbage, hvilket der er en helt særlig årsag til.

Mest læste i dag

Familiedrama kan forvandle et magisk bryllup til et mareridt. Det kan ende med at ødelægge den store dag, hvis man ikke får styr på de løse ender. Netop dette har en kvinde oplevet, da hun har bedt sin søster om at blive væk fra sit bryllup.

Kvinden har delt et opslag på forummet Reddit, hvor hun spørger, om hun har truffet den rette beslutning. Her skriver hun, at hun har bedt sin søster om at finde en anden brudepigekjole. Hvis hun ikke gør det, er hun ikke velkommen til brylluppet.

Hun forklarer, at de er vokset op i et meget frisindet hjem, hvor deres forældre ikke kommenterede på deres påklædning. Derfor har hendes storesøster ofte presset den til grænsen med tyndt eller nærmest gennemsigtigt tøj. Det har ikke irriteret hende før, men det gør det nu, skriver Distractify.

Det skyldes, at hun skal giftes, og hendes søster har planer om at bære en rædsom kjole. På Reddit skriver hun, at kjole tydeligt viser, at hendes søster 'ikke har bh eller trusser på, fordi den har en slids op til taljen, og hendes ryg og bryst er knap dækket'.

Hun tilføjer, at hun ikke er komfortabel ved, at hendes søster skal bære kjolen til brylluppet. Hendes forældre ser intet galt i det, men hun mener ikke, at det er passende ved et bryllup. Derfor har hun bedt sin søster om at finde en anden kjole, og hvis hun ikke gør det, så er hun ikke velkommen til brylluppet.

Dette har skabt splid mellem dem, da hendes storesøster mener, at det er uretfærdigt. Desuden mener hun ikke, at den kommende brud har 'ret til at kontrollere, hvad folk har på'. Søsteren siger også, at hun selv gav sine brudepiger lov til at vælge deres egne kjoler.

Hun påpeger, at selvom hendes søsters kjole holder sig til farvesammensætningen, kan hun ikke lide designet. Det har fået den konsekvens, at hendes forældre ikke taler med hende. Hendes forlovede har derimod sagt, at det 100% er hendes beslutning.

På Reddit har det virale opslag fået over 3.800 kommentarer, hvoraf langt størstedelen er enige med bruden.

"Sæt din fod ned. Din søster skal ikke klæde sig, som om hun skulle til et MTV-prisuddeling - ellers skal hun ikke være med til dit bryllup. Det er dig, der er bruden, og i dette tilfælde kan du kontrollere, hvad dine brudepiger - og endda gæster - bærer," skrev en bruger.

"Præcis. At blive bedt om at overholde en dresscode for én dag på en af de vigtigste dage i din søskendes liv, er ikke en svær forespørgsel. At følge den, er den hensynsfulde ting at gøre," lød det fra en anden.

"Du er ikke et r**hul. Den kjole er totalt upassende til dit bryllup. Det her er også utroligt opmærksomhedskrævende, og hun er ikke hovedpersonen ved jeres bryllup. Hun burde vælge noget andet," skrev en tredje.

"Hvis det var til et bryllup i min familie, ville folk ikke blive fornærmet. De ville bare grine af, hvor desperat hun virker. Det lyder lidt hårdt, men vi er enige om, at kjolen ikke er passende til et bryllup," kommenterede en fjerde.